קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות1
מגזין

ברולה עם סוכר שרוף

ברולה עם סוכר שרוף
Burnt-Sugar Brûlée is a ללא גלוטן וצמחוני מנה צדדית. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 389 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 33 גרם שומן. אם יש לכם קצפת, מלח, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 16% המנה הזאת די גרועה. נסו Burnt-Sugar Brûlée, עוגת סוכר שרופה, ו סוכריות על מקל סוכר שרופות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 149°.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מניחים שש 1/2-כוס ramekins או מנות soufflé ב 13x9x2-inch מתכת תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
3
שלב 1/2 כוס סוכר 1 כף מים בסיר בינוני כבד. מערבבים מעל חום בינוני-נמוך עד הסוכר מתמוסס. להגביר את החום ומרתיחים מבלי לערבב עד סירופ הוא צבע ענבר עמוק ופשוט מתחיל להריח מעט שרוף, מדי פעם צחצוח למטה הצדדים של מחבת עם מברשת מאפה רטובה ומחבת מתערבלת, על 5 דקות. לאט להוסיף קרם (תערובת יהיה בועות במרץ); מערבבים מעל חום נמוך עד כל סיביות קרמל להתמוסס תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
סיביות קרמלסיביות קרמל
קרםקרם
סוכרסוכר
סירופסירופ
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
מחבת רוטבמחבת רוטב
מחבתמחבת
4
הסר מהחום. מגניב במקצת.
5
מערבבים חלמונים ביצה, וניל, ומלח בקערת מתכת בינונית. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות עד התערובת היא חיוורת בצבע, על 3 דקות. בהדרגה להוסיף תערובת שמנת לנצח עד מעורבב. חלוקת תערובת בין ramekins (ramekins לא יהיה מלא).
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
ונילוניל
קרםקרם
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
קערהקערה
6
יוצקים מספיק מים חמים לתוך תבנית אפייה לבוא חצי דרך הצדדים של ramekins.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
7
אופים עד רפרפת רק להגדיר, על 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
הסר ramekins מחבת; מגניב מעט. צמרמורת עד קר, ואז לכסות עם ניילון לעטוף לקרר בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
מחבתמחבת
9
מטאטא Preheat.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
10
מניחים ramekins על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
11
מפזרים כל פודינג עם 1 כפית סוכר. מטגנים עד הסוכר נמס והוא חום זהוב, הפיכת גיליון אפייה לפי הצורך וצופה מקרוב כדי למנוע שריפה, על 3 דקות. רפרפת צ ' יל לפחות 30 דקות ועד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה