ברולה עם סוכר שרוף
Burnt-Sugar Brûlée is a ללא גלוטן וצמחוני מנה צדדית. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 389 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 33 גרם שומן. אם יש לכם קצפת, מלח, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 16% המנה הזאת די גרועה. נסו Burnt-Sugar Brûlée, עוגת סוכר שרופה, ו סוכריות על מקל סוכר שרופות (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים שש 1/2-כוס ramekins או מנות soufflé ב 13x9x2-inch מתכת תבנית אפייה.
שלב 1/2 כוס סוכר 1 כף מים בסיר בינוני כבד. מערבבים מעל חום בינוני-נמוך עד הסוכר מתמוסס. להגביר את החום ומרתיחים מבלי לערבב עד סירופ הוא צבע ענבר עמוק ופשוט מתחיל להריח מעט שרוף, מדי פעם צחצוח למטה הצדדים של מחבת עם מברשת מאפה רטובה ומחבת מתערבלת, על 5 דקות. לאט להוסיף קרם (תערובת יהיה בועות במרץ); מערבבים מעל חום נמוך עד כל סיביות קרמל להתמוסס תערובת חלקה.
מערבבים חלמונים ביצה, וניל, ומלח בקערת מתכת בינונית. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות עד התערובת היא חיוורת בצבע, על 3 דקות. בהדרגה להוסיף תערובת שמנת לנצח עד מעורבב. חלוקת תערובת בין ramekins (ramekins לא יהיה מלא).
יוצקים מספיק מים חמים לתוך תבנית אפייה לבוא חצי דרך הצדדים של ramekins.
אופים עד רפרפת רק להגדיר, על 45 דקות.
הסר ramekins מחבת; מגניב מעט. צמרמורת עד קר, ואז לכסות עם ניילון לעטוף לקרר בין לילה.
מניחים ramekins על תבנית אפייה.
מפזרים כל פודינג עם 1 כפית סוכר. מטגנים עד הסוכר נמס והוא חום זהוב, הפיכת גיליון אפייה לפי הצורך וצופה מקרוב כדי למנוע שריפה, על 3 דקות. רפרפת צ ' יל לפחות 30 דקות ועד 2 שעות.