ברוסקטה אדומה וירוקה
ברוסקטה אדומה וירוקה דורשת כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 71 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 30 מנות. אם יש לכם פלפל, בגט, גבינת מוצרלה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: ברוסקטה אבוקדו עם רוטב ירוק, ברוסקטה עם טפנד זיתים ירוק כפרי, ו ברוסקטה ארוחת בוקר ירוקה בצ'ילה פסטו.
הוראות
חותכים בגט לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'; מניחים על תבנית אפייה.
אופים ב 350 במשך 8 עד 10 דקות או עד הזהב; מגניב.
מניחים פלפל על תבנית אפייה מרופדת בנייר אלומיניום.
מטגנים 5 סנטימטרים מחום על 5 דקות בכל צד או עד פלפל נראה שלפוחיות.
מניחים את הפלפל בשקית ניילון כבדה מסוג zip-top; לאטום ולתת לעמוד 10 דקות כדי לשחרר את העור. לקלף פלפל; להשליך זרעים, לחתוך פלפל לרצועות דקות.
מורחים פרוסות לחם באופן שווה עם פסטו עגבניות מיובש. מעל כל אחד עם פרוסת מוצרלה. חוצה רצועת פלפל וחתיכת מלפפון חמוץ על גבינה.
מטגנים 5 סנטימטרים מחום 2 עד 3 דקות או עד גבינה נמסה.
* תחליף מלפפונים חמוצים בסגנון gherkin עבור cornichons.