קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות7
מגזין

ברוסקטה עם גבינה ובירה.

ברוסקטה עם גבינה ובירה.
צריך מתאבן צמחוני? שומר וכריש ברוסקטה עם גבינה ובירה פונדו יכול להיות מתכון עצום לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 14 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 496 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זה מושלם עבור יום האב. אם יש לכם נורת שומר, צ'דר חדה, כרישה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו ברוסקטה עם גבינה ובירה., גבינה מעושנת ופונדו בירה עם נקניקיות מבושלות בירה, בייקון בגריל, פטריות ולחם שיפון, ו פונדו גבינת בירה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
2
לצחצח קצת שמן על פרוסות הלחם ולסדר אותם על מחבת סדין.
מרכיבים שתצטרך
3
אופים עד חום זהוב, כ 8 דקות.
4
מוציאים את הלחם מהתנור ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
5
ממיסים 1 1/2 כפות חמאה בסיר בינוני על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
6
מקציפים בקמח ומבשלים, מקציפים, במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
7
יוצקים 3/4 כוס הבירה ומבשלים, מקציפים כל הזמן, במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
8
הסר את הסיר מחום ולהוסיף את הגבינות, לטאטא עד חלקה.
9
במחבת גדולה מעל חום בינוני, להמיס את החמאה הנותרת ולהוסיף את שומר, כרישה ועירית.
מרכיבים שתצטרך
10
מטגנים עד מכרז, ולאחר מכן מוסיפים את הבירה הנותרת. לבשל, ערבוב על חום בינוני, עד כל הבצלים הם קרמל והבירה מבושל בעיקר, על 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
11
מורחים את פונדו הגבינה על הלחם הקלוי. שים קצת תערובת שומר כרישה על גבי ולסדר אותם על מגש הגשה.
מרכיבים שתצטרך
12
מפזרים עירית טרייה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך