ברוקו-פרח עם אנשובי ושום
Broccoflower עם אנשובי ושום הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מנות ראשונות יש 482 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 42 גרם של שומן למנה. אם יש לכם אנשובי, צימוקים זהובים, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: אספרגוס עם אנשובי ושום, ברוקולי עם שום ואנשובי, ו ברוקולי Rabe עם שום ואנשובי.
הוראות
מבשלים broccoflower ב 2 קבוצות בסיר 5-6 ליטר של מים מלוחים רותחים עד פריך במכרז, כ 5 דקות, ולאחר מכן להעביר עם כפית מחוררת לקערה גדולה של קרח ומים קרים כדי להפסיק לבשל.
מסננים פרחים מתייבשים עם מגבות נייר.
שמן חום במחבת nonstick 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא עישון, אז שום sauté, ערבוב, עד הזהב, על 1 דקה.
מוסיפים אנשובי פתיתי פלפל אדום ו sauté, ערבוב, עד אנשובי הם מומסים, על 1 דקה, ולאחר מכן להוסיף פרחים ולזרוק מעיל.
מוסיפים צנוברים, צימוקים, ומלח לפי הטעם והטעייה, ערבוב, עד מחומם דרך, על 2 דקות.
הסר מהחום ומערבבים פטרוזיליה.