ברוקולי ועניבות פרפר
ברוקולי ועניבות פרפר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 18 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 340 קלוריות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך אגוזי פיניולי, גרידת לימון, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. 225 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 23 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 85%. נסו ברוקולי ועניבות פרפר, עניבות פרפר וברוקולי, ו ברוקולי ועניבות פרפר צ'דר (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מבשלים את הברוקולי במשך 3 דקות בסיר גדול של מים מלוחים רותחים.
הסר את הברוקולי מהמים עם כף מחוררת או מסננת.
מניחים בקערה גדולה ומניחים בצד.
באותו מים, לבשל את הפסטה עניבת פרפר על פי הוראות החבילה, על 12 דקות.
מסננים היטב ומוסיפים לברוקולי.
בינתיים, במחבת סאוט קטנה, מחממים את החמאה והשמן ומבשלים את השום ואת גרידת הלימון על אש בינונית-נמוכה במשך 1 דקה. את החום, להוסיף 2 כפיות מלח, פלפל, ומיץ לימון לשפוך את זה על ברוקולי ופסטה. לזרוק היטב. מתבלים לפי הטעם, מפזרים את הפיניוליס והגבינה, אם משתמשים בהם ומגישים אותם.
כדי טוסט pignolis, למקם אותם במחבת יבש על אש בינונית נמוכה לבשל, זורק לעתים קרובות, במשך כ 5 דקות, עד חום בהיר.