קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות8
ציון בריאות19
מגזין

ברזל יצוק מחבת עוף אורז מלוכלך

ברזל יצוק מחבת עוף אורז מלוכלך
אורז מלוכלך עוף מחבת ברזל יצוק עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מנה אחת מכילה 199 קלוריות, 11 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 8 . אם יש לך ירכיים עוף טחון, כבד עוף, תיבול קריאולי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זה הוא מאוד סביר מתכון לאוהדים של מזון קריאולי. מתכונים דומים: ברזל יצוק מחבת עוף אורז מלוכלך, מחבת ברזל יצוק פשטידת עוף, ו מחבת ברזל יצוק עוף.

הוראות

1
ב 12 אינץ ' מחבת ברזל יצוק, שמן חום.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים עוף טחון וכבדי עוף. לבשל, ערבוב מדי פעם לשבור את כל נתחים גדולים, עד הכבד מתחיל לדבוק פאן, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כבד עוףכבד עוף
רוזמרין קצוץ דק, 4 עד 5 ענפיםרוזמרין קצוץ דק, 4 עד 5 ענפים
כבדכבד
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
להוסיף 1/3 כוס מרק עוף, שום, צ ' ילה, פטרוזיליה, תיבול קריאולי ופלפל אדום; לבשל עד מרק מתאדה.
מרכיבים שתצטרך
10 עד 12 שרימפס גדולים (ספירה של 21 עד 25), קלופים וחסרי עורקים, עם זנבות10 עד 12 שרימפס גדולים (ספירה של 21 עד 25), קלופים וחסרי עורקים, עם זנבות
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
4
מוסיפים סלרי ובצל; מבשלים עד רך. מערבבים את האורז ואת המרק שנותר. מערבבים עד הנוזל נספג, ואז מפזרים בצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
5
מגישים באופן מיידי.