קושיקל
מוכן ב5 דק.
מנות5
ציון בריאות6
מגזין

ברי איטלקית

ברי איטלקית
זמן הכנת המתכון כ 5 דקות. מתכונים דומים: ברי ושאלוט מקורמל פאף מאפה ברי טארט, ברי כחול (ברי אפוי עם אוכמניות), ו ברי אפוי.

הוראות

1
לקצץ ולהשליך קליפה מלמעלה של ברי.
מרכיבים שתצטרך
ברי.ברי.
בקרבקר
2
מניחים ברי על צלחת הגשה; מורחים למעלה עם פסטו, ומפזרים עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
מורחיםמורחים
פסטופסטו
ברי.ברי.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Badian Coltibuono Cultusboni RS קיאנטי Classico (חצי בקבוק). מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 11 דולר לבקבוק.
Badia A Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (חצי בקבוק)
Badia A Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (חצי בקבוק)
זהו יין פירותי, רך טיפוסי כי הוא ידידותי במיוחד מזון.