ברי בננה טרין
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל ברי בננה טרין. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 307 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 1g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מיץ ענבים, ג'לטין, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-10 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו טרין ברי מעורב, טרין ברי קיץ, ו טרין ברי מעורב (מתכונים דומים).
הוראות
1 בקערה קטנה, מפזרים ג ' לטין מעל 1/4 כוס מיץ ענבים; בואו לרכך 2 עד 3 דקות.2
מחממים סוכר עם עוד 1/4 כוס מיץ ענבים בסיר קטן על חום בינוני גבוה עד מומס.
הסר מהחום; מערבבים בג ' לטין רך עד מומס, ולאחר מכן מערבבים הנותרים 1/2 כוסות מיץ ענבים.3
מניחים פירות יער במחבת כיכר 4 על 8 אינץ '(קיבולת 6 כוס); לשפוך תערובת ג ' לטין מעל, הקשה על פירות יער בעדינות לשקוע לחלוטין (להסיר כמה פירות יער במידת הצורך.) להכניס למקרר עד המשרד, לפחות 3 שעות.4 unmold, לטבול בתחתית מחבת במים חמים על 5 שניות. הפוך על מגש הגשה, ולנער בחוזקה כדי relase. פרוסה לשרת.