בריא וטעים: פריטטה עם פטריות, בייקון ופרמזן
בריא וטעים: פריטטה עם פטריות, בייקון ופרמזן היא ללא גלוטן וקמאיות מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 13 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 141 קלוריות. גשו לסופר וקנו פרמזן, פלפל, פטריות מכופתרות, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבייקון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבזם אוכמניות כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. מתכונים דומים: כרישה בריאה וטעימה, כרוב ופטריות פריטטה, בריא וטעים: פטריות ממולאות בצדפות, ו בריא וטעים: אפונה שחורה בסגנון דרומי עם בייקון.
הוראות
במחבת עמידה לתנור בינונית, מבשלים בייקון מעל חום בינוני גבוה עד פריך.
הסר לצלחת עם מגבת נייר כדי לנקז.
מוסיפים בצל ופטריות למחבת.
לטגן עד בצל הוא רך ולחות מפטריות הוא בעיקר התאדה, 10-12 דקות. להוריד את החום בינוני-נמוך או נמוך ולפזר ירקות באופן שווה במחבת.
בקערה בינונית, לטאטא יחד ביצים, חלבונים ביצה, ומלח ופלפל לפי הטעם.
יוצקים באופן שווה על פטריות ובצל.
מפזרים פרמזן באופן שווה על תערובת ביצה. מבשלים עד למעלה רק מתחיל להגדיר, 5 עד 10 דקות.
בייקון להתפורר ומפזרים באופן שווה על תערובת ביצה. לצלות עד למעלה מוגדר באופן מלא, 2 עד 4 דקות.
הסר בזהירות ובמהירות לחתוך לארבעה חלקים שווים.