בריוש פסחא קל
פסחא יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית ציון של 37% המנה הזאת לא משהו. נסו לחמניות בריוש קלות, בריוש תוצרת בית (בריוש חמאה מפואר הו), ו כריכי סלופי ג'ו קלים על לחמניות בריוש תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
להטות את הקמח למעבד מזון מצויד להב לישה פלסטיק ולהוסיף את החמאה. לעבד עד התערובת נראית כמו פירורי לחם. מערבבים את הסוכר גלגלית, קמצוץ טוב של מלח ואת השמרים.
מוסיפים את הביצים ומערבבים לבצק רך, ואז ללוש במכונה במשך 2 דקות. חמאה עובש בריוש או 2 פח כיכר pt.
מפזרים שכבת קמח על משטח עבודה ומניחים עליה את הבצק. עם ידיים מקורנות, ללוש בקצרה מאוד כדי ליצור כדור, ואז לזרוק את הבצק לתוך הפח, חלק בצד למעלה. לכסות עם סרט נצמדות ולהשאיר לעלות עד הוכפל בגודל, על 2 שעות במקום חם.
תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז
מברשת את החלק העליון של בריוש עם חלמון ביצה, ואז מפזרים על סוכר מרוסק ואופים במשך 20-25 דקות, עד חום זהוב כיכר נשמע חלול כאשר טפח. להטות החוצה על מתלה חוט ולהשאיר להתקרר.
אין מעבד מזון? פשוט לשפשף את החמאה לתוך הקמח ביד, מערבבים את הסוכר, מלח ושמרים, ולאחר מכן מוסיפים את הביצים ומערבבים לבצק רך. כיסוי וצינה במשך 20 דקות (זה עושה את זה קל יותר להתמודד), ולאחר מכן ללוש על משטח מקומח במשך 5 דקות. זרוק לתוך הפח ולהמשיך כמתכון.