בריסקט יורים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של משקה, אז תנו הזדמנות ל יורים בריסקט. זה מתכון ללא גלוטן משמש 12 . מנה אחת מכילה 213 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. אם יש לכם חלב, גבינת פרמזן, סלט כרוב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו פשוט איטי בישול בריסקט & טאקו בריסקט לבבי, יורה מרק אפונה, ו יורה שרימפס (מתכונים דומים).
הוראות
להביא חלב 2 כוסות מים לרתיחה בסיר על חום בינוני, ערבוב מדי פעם. בהדרגה לטאטא שיבולת שועל ומלח; לחזור לרתיחה. מכסים, מפחיתים את החום לנמוך, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 10 עד 15 דקות או עד מעובה.
הסר מהחום; מערבבים בגבינות עד מעורבב.
שכבה בריסקט, גריסים, וסלט כרוב ב 12 (8-עוז.) משקפיים; טפטוף עם רוטב ברביקיו.