קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות11
מטבחיםיהודי
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםשתיהמשקאות
אירועיםחנוכה
מגזין

בריסקט מטוגן עם זיגוג בורבון-אפרסק

בריסקט מטוגן עם זיגוג בורבון-אפרסק
המתכון בריסקט מטוגן עם זיגוג בורבון אפרסק מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט מצוין חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון יהודי. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 231 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. אם יש לכם עגבניות שזיף, בצל, בורבון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: בורבון וקפה בריסקט מטוגן ברוטב חמוציות, בריסקט בטעם בירה עם זיגוג דבש-ליים, ו בשר חזיר עם זיגוג בורבון-אפרסק.

הוראות

1
מערבבים את כל החומרים בקערה קטנה.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
לשפשף חזה בקר בכל רחבי עם לשפשף תבלין. כיסוי וצינה לפחות 2 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
2
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה לפני המשך.
3
מחממים תנור ל-325F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
חום 1 כף שמן בסיר רחב גדול על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5
להוסיף חזה בקר, צד שמן למטה. לבשל ללא הפרעה עד השחמה היטב, 5-6 דקות. הפוך חזה בקר מעל ומבשלים עד השחמה, על 3 דקות. באמצעות מלקחיים, להעביר צלחת. להפחית את החום בינוני ולהוסיף הנותרים 1 כף שמן.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
6
מוסיפים בצל ושום. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד בצל הוא מעט זהוב, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
7
מוסיפים מרק וכל שאר החומרים. תביא נוזל לרתיחה. החזר את חזה הבקר לסיר. מכסים ומעבירים לתנור.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
גב שומן חזירגב שומן חזיר
8
Braise עד בריסקט הוא מאוד רך למגע אבל עדיין מחזיק את צורתו, על 4 1/2 שעות. באמצעות מרית גדולה, להעביר בריסקט, צד שומן למעלה, צלחת גדולה. מסננים צמות נוזל לתוך קערה גדולה. להחזיר את הנוזל לסיר, להביא לרתיחה, ומבשלים עד מופחת 2 כוסות, על 15 דקות. ציון צד שומן של בריסקט על ידי חיתוך דפוס crosshatch של 1/4"-חריצים עמוקים במרווחים 1/2" זה מזה. להחזיר חזה בקר, צד שומן למעלה, לסיר עם נוזל צליה מופחת. לעשות קדימה: חזה בקר יכול להתבצע 2 ימים קדימה. להחזיר חזה בקר לסיר, לכסות, וצינה. להביא לרתיחה ולחמם מחדש בריסקט לפני שתמשיך.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1
להעביר 1/4 כוס צלימת נוזל לבלנדר.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מוסיף ריבה ובורבון וטהור עד חלקה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
ריבהריבה
3
מטאטא Preheat.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
4
מורחים 3-4 כפות זיגוג על גבי חזה בקר עם גב כף. Brisket Broil בסיר עד השחמה מזוגגת, צופה בזהירות כדי למנוע שריפה, 4-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5
להעביר חזה בקר ללוח חיתוך. פרוסה נגד התבואה ולהעביר למגש גדול. מצקת צלימת נוזל מעל.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
מצקתמצקת
6
טפטוף שנותר זיגוג על גבי.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן

מרכיבים

12 כפיות אבקת שוםשוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרחתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס1אוראו ממולאים כפוליםנקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרוויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)2חתיכות טופי הית' ברוויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)1כף. חומץ ביין אדוםגזר, קצוץגזר, קצוץ3גבעולי סלרי, קצוץגבעולי סלרי, קצוץ2קילוגרםגזוז חזה שטוח לחתוך עם על 1/3 גזוז חזה שטוח לחתוך עם על 1/3 " השכבה העליונה של שומן3שיני שום, מרוסקותשיני שום, מרוסקות23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שמן זרעי ענבים, מחולקשמן זרעי ענבים, מחולק0חתיכות טופי הית' ברקינמון טחוןקינמון טחון1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרריבת אפרסק או שימוריםריבת אפרסק או שימורים12 כפיות אבקת שוםתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד10שרימפס וורידיםמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי591 לב מפאלדי טרי אם אפשר(ארוז) סוכר חום בהיר(ארוז) סוכר חום בהיר1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל קצוץבצל קצוץ2עגבניות שזיף, cored, קצוץעגבניות שזיף, cored, קצוץ0חתיכות טופי הית' בר1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות591 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות340דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.סטאוטסטאוט6ענפים גדולים1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק