ברנדי חמוץ דובדבן ואגסים Tartlets
צריך מתאבן צמחוני? ברנדי חמוץ דובדבן ואגסים Tartlets יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 325 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-202 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו מים, דובדבנים, קורנפלור ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אגס ופאי דובדבן חמוץ שטוח, ריבת אגס וניל ברנדי, ו עוגת האגסים-אגוז (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד קמח, מלח, חמאה, קיצור, ו 2 כפות סוכר עם קצות האצבעות שלך או בלנדר מאפה בקערה גדולה (או דופק במעבד מזון, ולאחר מכן להעביר לקערה גדולה) רק עד שרוב התערובת דומה ארוחה גסה עם גושים חמאה קטנים (בערך בגודל אפונה).
טפטוף באופן שווה עם 1/2 כוס מים קרח ומערבבים בעדינות עם מזלג עד incorporated.
לסחוט קומץ קטן: אם זה לא מחזיק יחד, להוסיף עוד מי קרח, 1 כף בכל פעם, ערבוב עד רק incorporated, ואז לבדוק שוב. (לא overwork תערובת, או מאפה יהיה קשה.)
להפוך את התערובת על משטח מקומח קלות לחלק 8 מנות. עם העקב של היד שלך, למרוח כל חלק פעם או פעמיים בתנועה קדימה כדי לעזור להפיץ שומן. לאסוף בצק יחד עם מגרד ולחלק ל 2 כדורים, אחד מעט גדול יותר מהשני, ואז לשטח כל אחד לדיסק 5-6 אינץ'. צ ' יל, עטוף בניילון נצמד, עד חברה, לפחות 1 שעה.
חותכים אגסים לקוביות 1/4 אינץ', ולאחר מכן מערבבים יחד עם חומרי מילוי הנותרים בסיר כבד 3 ליטר. מביאים לרתיחה, ערבוב, ואז להפחית את החום ומבשלים, חשוף, ערבוב מדי פעם, עד עבה, כ 10 דקות.
העברת מילוי לצלחת רדודה וקריר לטמפרטורת החדר.
מרדדים דיסק קטן יותר של בצק לתוך סיבוב 13 אינץ '(בערך 1/8 אינץ ' עבה) על משטח מקומח עם סיכה מתגלגלת מקומטת, מרימה את הבצק בזהירות משטח צובע לפי הצורך כדי לשמור על הבצק מלהידבק.
לגזור סיבובים רבים ככל האפשר (על 1
עם 3 1/2 אינץ חותך מחורץ, העברה כמו לחתוך נייר שעווה מצופה גיליון אפייה. סיבובים צמרמורת עד המשרד, כ -10 דקות, לפני לקשט. אסוף שאריות בצק וצינה 20 עד 30 דקות, ולאחר מכן reroll, לחתוך, וצינה סיבובים נוספים 31/2 אינץ ' (reroll שאריות רק פעם אחת) עבור סך של 1
חותכים צורות מתוך סיבובים עם חותכי דקורטיביים או סכין חיתוך חדה, משאיר גבול 1/2 אינץ ' סביב קצה, וחתיכות חיתוך מילואים אם תרצה לקישוט נוסף.
מברשת צמרות קלות עם חלב. לחץ בעדינות על מגזרות שמורות (אם משתמשים) על גבי סבבי מאפה מעוטרים מברשת קלות עם חלב.
מפזרים סוכר כף הנותרים באופן שווה על פני צמרות וצינה בעת ביצוע תחתית.
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 191°.
מרדדים דיסק גדול יותר של בצק לתוך סיבוב 15 אינץ '(בערך 1/8 אינץ ' עבה) על משטח מקומח עם מערוך מקומח, מרימים את הבצק בזהירות משטח צובע לפי הצורך כדי לשמור על הבצק מלהידבק.
לגזור סיבובים רבים ככל האפשר (על 1
עם חותך 4 אינץ'. אסוף שאריות בצק וצינה 20 עד 30 דקות, ולאחר מכן reroll ולחתוך סיבובים נוספים 4 אינץ ' (reroll שאריות רק פעם אחת) עבור סך של 1
להתאים כל סיבוב 4 אינץ לתוך מחבת טארטלט (לא לקצץ). ממלאים כל טרטלט עם 3 כפות מקורר מילוי ומברשת קצה של מאפה בקלילות עם חלב.
מקום מעוטר צמרות מעל מילוי כל טרטלט, ולאחר מכן לחץ על כל העליון בקלילות סביב קצה כדי לעזור לאטום את הקצוות לקצץ מאפה במידת הצורך.
אופים טארטלים על תבנית אפייה גדולה עד להזהבה, 20 עד 25 דקות.
להעביר טארטלטים למתלה וקריר 10 דקות. כדי להסיר טארט מן המחבתות, מכסים יד 1 עם מגבת מטבח מקופלת ולהפוך טארט 1 בכל פעם על מגבת, reinverting אותם על מגש.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
* דיסקים של בצק בצק יכול להיות מקורר עד 1 יום.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר על 20 דקות כדי לרכך מעט לפני מתגלגל החוצה.* מילוי יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, חשוף, ואז מקורר, מכוסה.* Tartlets התאספו (unbaked) יכול להתבצע 1 שבוע קדימה קפוא, עטוף היטב בניילון נצמד. אין להפשיר לפני האפייה.* Tartlets יכול להיות אפוי 1 יום קדימה, כל הזמן, מכוסה באופן רופף, בטמפרטורת החדר. לחמם בתנור 177° עד חם, 10 עד 15 דקות.* במקום 16 טארט, אתה יכול לעשות 1 (10 אינץ') טארט. השתמש מגזרות דקורטיביות מעט גדול יותר, אם תרצה, ואופים יותר, על 50 עד 60 דקות בסך הכל.