קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

ברנדי חמוץ דובדבן ואגסים Tartlets

ברנדי חמוץ דובדבן ואגסים Tartlets
צריך מתאבן צמחוני? ברנדי חמוץ דובדבן ואגסים Tartlets יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 325 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-202 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו מים, דובדבנים, קורנפלור ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אגס ופאי דובדבן חמוץ שטוח, ריבת אגס וניל ברנדי, ו עוגת האגסים-אגוז (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים יחד קמח, מלח, חמאה, קיצור, ו 2 כפות סוכר עם קצות האצבעות שלך או בלנדר מאפה בקערה גדולה (או דופק במעבד מזון, ולאחר מכן להעביר לקערה גדולה) רק עד שרוב התערובת דומה ארוחה גסה עם גושים חמאה קטנים (בערך בגודל אפונה).
מרכיבים שתצטרך
תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
טפטוף באופן שווה עם 1/2 כוס מים קרח ומערבבים בעדינות עם מזלג עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
3
לסחוט קומץ קטן: אם זה לא מחזיק יחד, להוסיף עוד מי קרח, 1 כף בכל פעם, ערבוב עד רק incorporated, ואז לבדוק שוב. (לא overwork תערובת, או מאפה יהיה קשה.)
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
4
להפוך את התערובת על משטח מקומח קלות לחלק 8 מנות. עם העקב של היד שלך, למרוח כל חלק פעם או פעמיים בתנועה קדימה כדי לעזור להפיץ שומן. לאסוף בצק יחד עם מגרד ולחלק ל 2 כדורים, אחד מעט גדול יותר מהשני, ואז לשטח כל אחד לדיסק 5-6 אינץ'. צ ' יל, עטוף בניילון נצמד, עד חברה, לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
1
פיל, חצי, ואגסים.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
2
חותכים אגסים לקוביות 1/4 אינץ', ולאחר מכן מערבבים יחד עם חומרי מילוי הנותרים בסיר כבד 3 ליטר. מביאים לרתיחה, ערבוב, ואז להפחית את החום ומבשלים, חשוף, ערבוב מדי פעם, עד עבה, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
העברת מילוי לצלחת רדודה וקריר לטמפרטורת החדר.
1
מרדדים דיסק קטן יותר של בצק לתוך סיבוב 13 אינץ '(בערך 1/8 אינץ ' עבה) על משטח מקומח עם סיכה מתגלגלת מקומטת, מרימה את הבצק בזהירות משטח צובע לפי הצורך כדי לשמור על הבצק מלהידבק.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס
2
לגזור סיבובים רבים ככל האפשר (על 1
3
עם 3 1/2 אינץ חותך מחורץ, העברה כמו לחתוך נייר שעווה מצופה גיליון אפייה. סיבובים צמרמורת עד המשרד, כ -10 דקות, לפני לקשט. אסוף שאריות בצק וצינה 20 עד 30 דקות, ולאחר מכן reroll, לחתוך, וצינה סיבובים נוספים 31/2 אינץ ' (reroll שאריות רק פעם אחת) עבור סך של 1
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4
חותכים צורות מתוך סיבובים עם חותכי דקורטיביים או סכין חיתוך חדה, משאיר גבול 1/2 אינץ ' סביב קצה, וחתיכות חיתוך מילואים אם תרצה לקישוט נוסף.
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
5
מברשת צמרות קלות עם חלב. לחץ בעדינות על מגזרות שמורות (אם משתמשים) על גבי סבבי מאפה מעוטרים מברשת קלות עם חלב.
מרכיבים שתצטרך
לגזור עוגיותלגזור עוגיות
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
6
מפזרים סוכר כף הנותרים באופן שווה על פני צמרות וצינה בעת ביצוע תחתית.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
7
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 191°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
מרדדים דיסק גדול יותר של בצק לתוך סיבוב 15 אינץ '(בערך 1/8 אינץ ' עבה) על משטח מקומח עם מערוך מקומח, מרימים את הבצק בזהירות משטח צובע לפי הצורך כדי לשמור על הבצק מלהידבק.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס
2
לגזור סיבובים רבים ככל האפשר (על 1
3
עם חותך 4 אינץ'. אסוף שאריות בצק וצינה 20 עד 30 דקות, ולאחר מכן reroll ולחתוך סיבובים נוספים 4 אינץ ' (reroll שאריות רק פעם אחת) עבור סך של 1
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
4
להתאים כל סיבוב 4 אינץ לתוך מחבת טארטלט (לא לקצץ). ממלאים כל טרטלט עם 3 כפות מקורר מילוי ומברשת קצה של מאפה בקלילות עם חלב.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מקום מעוטר צמרות מעל מילוי כל טרטלט, ולאחר מכן לחץ על כל העליון בקלילות סביב קצה כדי לעזור לאטום את הקצוות לקצץ מאפה במידת הצורך.
1
אופים טארטלים על תבנית אפייה גדולה עד להזהבה, 20 עד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
להעביר טארטלטים למתלה וקריר 10 דקות. כדי להסיר טארט מן המחבתות, מכסים יד 1 עם מגבת מטבח מקופלת ולהפוך טארט 1 בכל פעם על מגבת, reinverting אותם על מגש.
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
3
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
1
* דיסקים של בצק בצק יכול להיות מקורר עד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
בצק מאפהבצק מאפה
2
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר על 20 דקות כדי לרכך מעט לפני מתגלגל החוצה.* מילוי יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, חשוף, ואז מקורר, מכוסה.* Tartlets התאספו (unbaked) יכול להתבצע 1 שבוע קדימה קפוא, עטוף היטב בניילון נצמד. אין להפשיר לפני האפייה.* Tartlets יכול להיות אפוי 1 יום קדימה, כל הזמן, מכוסה באופן רופף, בטמפרטורת החדר. לחמם בתנור 177° עד חם, 10 עד 15 דקות.* במקום 16 טארט, אתה יכול לעשות 1 (10 אינץ') טארט. השתמש מגזרות דקורטיביות מעט גדול יותר, אם תרצה, ואופים יותר, על 50 עד 60 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
לגזור עוגיותלגזור עוגיות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן