ברסאולה-אפרסמונים עטופים בארוגולה
מתכון Bresaola עטוף אפרסמונים עם ארוגולן מוכן תוך כ 45 דקות, וזה בהחלט עצום ללא גלוטן, וכל 30 ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מנה אחת מכילה עד 0 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 1 קלוריות. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים ממש אהבו את המתאבן הזה. מתכון זה מ Epicurious יש 13 אוהדים. אם יש לך עלי ארוגולה תינוק, אפרסמונים fuyu, bresaola, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו סלט ארוגולן וברסאולה, Bresaola עם ארוגולה, שומר, גבינת מנצ'גו, ו סלט ארוגולה עם אפרסמונים & זרעי רימון (מתכונים דומים).
הוראות
לזרוק הראשון 4 מרכיבים בקערה בינונית.
מקום 2 bresaola פרוסות זה לצד זה לאורך מעט חופפים על משטח העבודה.
מקום 1 טריז אפרסמון ו 4 עלי ארוגולה על פני 1 קצה קצר של ברסאולה, המאפשר פירות וארוגולה להאריך בעבר צדדים קצרים של ברסאולה.
מגלגלים, עם פירות וארוגולה נראים בקצוות. חזור עם שאר bresaola, פירות, ארוגולה. לעשות קדימה: יכול להתבצע 4 שעות קדימה. מכסים בניילון נצמד ומקררים.