תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל חשיש בשר ופלפל עם ביצים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 359 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו שיני שום, מלח, מלח ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 46 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 38%. מתכונים דומים: בשר משומר עם ביצים וקטשופ פלפל אדום קלוי, תפוחי אדמה, פלפל וחשיש צ'וריסו עם ביצים מטוגנות, ו שישיטו פלפל תפוחי אדמה חשיש עם ביצים מטוגנות.
הוראות
1
להמיס 3 כף. חמאה במחבת 12 אינץ כבד מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
הוסף תפוחי אדמה, הבא 3 מרכיבים, ו 3 כף. מים. לבשל, ערבוב מדי פעם, 10 עד 12 דקות או עד תפוחי אדמה מתחילים חום קל.
מוסיפים פטריות, טימין ומלח; מבשלים, ערבוב מדי פעם, 6 עד 8 דקות או עד פטריות השחמה ורך.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
4
מוסיפים חזה בקר, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 6 עד 8 דקות. תתחמם.
5
ממיסים הנותרים 1 כף. חמאה במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני. בעדינות לשבור ביצים למחבת חמה, ומפזרים כמות הרצוי של מלח ופלפל. לבשל 2 עד 3 דקות בכל צד או במידה הרצויה של doneness.