קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות24
ציון בריאות13
מגזין

בשר בקר על צ'יפס Plantain

בשר בקר על צ'יפס Plantain
בשר בקר על צ'יפס Plantain נטול גלוטן,, חלב חינם, וכל 30 מתאבנים. מנה אחת מכילה 226 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. לך לחנות ותאסוף פילה בקר במרכז, טנדרלוין, פלנטיין צ'יפס, משחת תיבול אידיוט, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכונים דומים: שבבי Plantain, צ'יפס ופלנטיין, ו רוטב צ'יפס Plantain.

הוראות

1
רבע בקר לאורך וטפיחה יבשה. מתבלים עם 1/4 כפית מלח ולשפשף להדביק אידיוט על כל בשר.
מרכיבים שתצטרך
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
(צינור גדול)(צינור גדול)
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
2
מחממים שמן במחבת בינונית לא דביקה מעל חום בינוני גבוה עד שהוא מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים בשר בקר וצור, סיבוב, 4 עד 5 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
4
תן לנוח על קרש חיתוך 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
5
חותכים לרוחב לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'.
6
קוצצים דק בצל וכוסברה יחד. צ ' יפס plantain העליון עם בשר בקר, אז עם סלסה בצל.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'