קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות23
מגזין

בשר בקר עם בירה

בשר בקר עם בירה
בשר בקר עם בירה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 209 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה יהיה להיט בחג היום האב שלך. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. לך לחנות ותביא בירה, עלה דפנה, פלפל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הבירה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes גינס, ויסקי & אייריש קרים כקינוח. נסו בריסקט בטעם בירה עם בצל, צ'ילה ובירה בריסקט מטוגן, ו חזה בריסקט בטעם בירה עם גזר וגזר לבן (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשפשף חזה בקר עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
2
מחממים מחבת כבדה גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
3
הוסף בריסקט למחבת; לבשל 10 דקות, בראונינג מכל הצדדים.
4
הסר חזה מן המחבת.
5
הוסף 1/4 כוס מים למחבת, ערבוב כדי לשחרר חתיכות השחמה.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים בצל וגזר לבן; מטגנים 5 דקות או עד שהירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
7
מניחים תערובת בצל, חומץ, עלה דפנה, ובירה בסיר חשמלי איטי גדול.
מרכיבים שתצטרך
8
מניחים חזה בקר על גבי תערובת בצל. לכסות ולבשל על נמוך במשך 8 שעות. להשליך עלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
9
חותכים בריסקט באלכסון על פני התבואה לפרוסות דקות.
מרכיבים שתצטרך
10
מגישים עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך

יין מומלץ: שיראז, Tempranillo, Zinfandel

בשר בקר עובד ממש טוב עם שיראז, Tempranillo, ו Zinfandel. כל יינות אדומים אלה יכולים להתמודד עם טעם בשרי, סמוקי של חזה בקר. אם אתה מדבר על בשר יהודי מסורתי, אתה רוצה לחפש יין אדום כשר. אתה יכול לנסות Lagier מרדית סירה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 43 דולר לבקבוק.
Lagier מרדית סירה
Lagier מרדית סירה
# 30 Wine Spectator Top 100 של 2013יין משובח, משכנע ומורכב. בושם פרחים, מגע של פלפל, אלגנטי ומאוזן. אין קצוות חדים. וזה יהיה אפילו טוב יותר במשך שנים רבות.