קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 50 דק.
מנות4
ציון בריאות25
מגזין

בשר בקר, שיכר ופודינג גזר לבן

בשר בקר, שיכר ופודינג גזר לבן
בשר בקר, שיכר ופודינג גזר לבן הכנת המתכון לוקחת כ 50 דקות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1275 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 78 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קמח, לארדונים בייקון, בקר מבושל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית ציון של 78% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: בשר צבי בר, פטריות שדה ופודינג שיכר, בקר ב אייל תבשיל עם כופתאות, ו בשר בקר, שיכר ופאי מרמיטה.

הוראות

1
מחממים מחבת גדולה ומבשלים את הבצל והלארדונים יחד במשך 5 דקות עד הזהב. לגרוף החוצה עם כפית מחוררת ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
2
מוסיף את השמן למחבת, אבק את הבשר עם הקמח, ולאחר מכן חום שווה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
3
מוסיף את גזר לבן, אייל, מלאי, ג ' לי, טימין ותערובת לרדון למחבת. מביאים לרתיחה, ואז מכסים ומבשלים במשך 1 שעות עד הבשר רך.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, לקלייהשמן זית, לקלייה
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
איילאייל
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
4
בנדיבות חמאה אגן פודינג 1.5 ליטר. כדי להפוך את המאפה, לערבב יחד את הקמח, אבקת חרדל, suet ו כפית מלח שולחן.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חרדלאבקת חרדל
מלח שולחןמלח שולחן
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
SuetSuet
5
הוסף מספיק מים קרים, על 150ml, כדי להפוך את הבצק רך.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
6
הסר רבע מהבצק והנח בצד אחד. על משטח מקומח בכבדות, מגלגלים את הבצק שנותר לעשות סיבוב גדול, גדול מספיק כדי קו האגן.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
7
בזהירות להניח את המאפה באגן (במטרה להיות 1cm של מאפה תלוי מעל השפה), ולאחר מכן לחץ על הקצוות של החיבור יחד כדי לאטום.
8
לרדד את שאר רבע למעגל גדול מספיק כדי לכסות את החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
9
יוצקים את נוזל הבישול מהמילוי למחבת קטנה ומניחים בצד. השליכי את גבעולי הקורנית. כפית את המילוי לתוך אגן מרופד ושופכים מעל 100ml של נוזל הבישול. מקפלים מעל המאפה התלוי ולהתחכך במים.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
10
מניחים את המכסה על גבי, לחיצה בחוזקה סביב הקצוות לאטום.
11
חמאה גיליון אפייה קלף, לקפל בקפל גדול שכב, בצד חמאה למטה, על גבי הפודינג. מכסים בשכבת קפלים של נייר ולבסוף לקשור עם חוט, מה שהופך לולאה עבור הידית כך שתוכל להרים את הפודינג בקלות.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
12
לשבת trivet קטן או חותך עוגיות גדול בתחתית סיר עמוק thats גדול מספיק כדי לקחת את האגן בקלות. חצי למלא את המחבת עם מים ולהביא לרתיחה. תחתון את הפודינג, לכסות ומבשלים 2 שעות, ציפוי עם מים רותחים בעת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
סוכריות בטעם אבטיחסוכריות בטעם אבטיח
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
13
לחמם את נוזל הבישול, מבעבע אותו קצת אז זה מפחית לרוטב טעים. בזהירות להרים את הפודינג. הפעל סכין סביב השפה, ואז להתברר ולשרת עם רוטב וירקות, אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

פודינג עובד ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "