בשר בקר, שיכר ופודינג גזר לבן
בשר בקר, שיכר ופודינג גזר לבן הכנת המתכון לוקחת כ 50 דקות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1275 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 78 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קמח, לארדונים בייקון, בקר מבושל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית ציון של 78% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: בשר צבי בר, פטריות שדה ופודינג שיכר, בקר ב אייל תבשיל עם כופתאות, ו בשר בקר, שיכר ופאי מרמיטה.
הוראות
מחממים מחבת גדולה ומבשלים את הבצל והלארדונים יחד במשך 5 דקות עד הזהב. לגרוף החוצה עם כפית מחוררת ולהניח בצד.
מוסיף את השמן למחבת, אבק את הבשר עם הקמח, ולאחר מכן חום שווה על חום גבוה.
מוסיף את גזר לבן, אייל, מלאי, ג ' לי, טימין ותערובת לרדון למחבת. מביאים לרתיחה, ואז מכסים ומבשלים במשך 1 שעות עד הבשר רך.
בנדיבות חמאה אגן פודינג 1.5 ליטר. כדי להפוך את המאפה, לערבב יחד את הקמח, אבקת חרדל, suet ו כפית מלח שולחן.
הוסף מספיק מים קרים, על 150ml, כדי להפוך את הבצק רך.
הסר רבע מהבצק והנח בצד אחד. על משטח מקומח בכבדות, מגלגלים את הבצק שנותר לעשות סיבוב גדול, גדול מספיק כדי קו האגן.
בזהירות להניח את המאפה באגן (במטרה להיות 1cm של מאפה תלוי מעל השפה), ולאחר מכן לחץ על הקצוות של החיבור יחד כדי לאטום.
לרדד את שאר רבע למעגל גדול מספיק כדי לכסות את החלק העליון.
יוצקים את נוזל הבישול מהמילוי למחבת קטנה ומניחים בצד. השליכי את גבעולי הקורנית. כפית את המילוי לתוך אגן מרופד ושופכים מעל 100ml של נוזל הבישול. מקפלים מעל המאפה התלוי ולהתחכך במים.
מניחים את המכסה על גבי, לחיצה בחוזקה סביב הקצוות לאטום.
חמאה גיליון אפייה קלף, לקפל בקפל גדול שכב, בצד חמאה למטה, על גבי הפודינג. מכסים בשכבת קפלים של נייר ולבסוף לקשור עם חוט, מה שהופך לולאה עבור הידית כך שתוכל להרים את הפודינג בקלות.
לשבת trivet קטן או חותך עוגיות גדול בתחתית סיר עמוק thats גדול מספיק כדי לקחת את האגן בקלות. חצי למלא את המחבת עם מים ולהביא לרתיחה. תחתון את הפודינג, לכסות ומבשלים 2 שעות, ציפוי עם מים רותחים בעת הצורך.
לחמם את נוזל הבישול, מבעבע אותו קצת אז זה מפחית לרוטב טעים. בזהירות להרים את הפודינג. הפעל סכין סביב השפה, ואז להתברר ולשרת עם רוטב וירקות, אם אתה רוצה.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
פודינג עובד ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "