בשר ברז'ל
אם יש לך פירורי לחם, פלפל, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. עם כפית ציון של 86% המנה הזו מעולה. נסו בשר ברז'ל, בשר ברז'ל, ו ברז'ל בשר איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים חצי שמן במחבת 10 אינץ ' על חום בינוני.
מוסיפים את הפלפל והבצל ומבשלים עד שהירקות רכים, מערבבים מדי פעם. מערבבים בפירורי הלחם.
מורחים תערובת ירקות 1/2 כוס על כל פרוסת בשר.
מגלגלים את הבשר סביב המילוי ומאובטחים עם קיסמים.
מחממים את השמן הנותר במחבת על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את לחמניות הבשר ומבשלים עד משחימים היטב מכל הצדדים. מערבבים ברוטב, מגרדים את חתיכות השחמה מתחתית המחבת. להפחית את החום לנמוך. מבשלים 20 דקות או עד הבשר הוא מזלג מכרז.