המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם אגוז מוסקט טחון, ציר עוף, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ תפוחים תפוחים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שזיפים ללא ביצים, איך להכין עוגת שזיפים כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו בשר חזיר פילה עם תפוחים, בשר חזיר פילה עם תפוחים, ו בשר חזיר פילה עם תפוחים ובצל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את שמן הזית במחבת מעל חום בינוני-גבוה. מתבלים את חצאי בשר החזיר עם מלח ופלפל לפי הטעם, ואז מבשלים בשמן החם עד להשחמה שווה על כל הצדדים, על 8 דקות. להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים עד חזיר הוא כבר לא ורוד במרכז, מפנה מדי פעם, על 25 דקות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא 145 מעלות F (63 מעלות c).
בעוד בשר החזיר נח, יוצקים את היין לתוך המחבת; מביאים לרתיחה תוך גירוד חתיכות של מזון משחימים את החלק התחתון של המחבת עם כף עץ. מבשלים במשך 2 דקות, ולאחר מכן להוסיף את התפוחים, ציר עוף, חומץ, קינמון, אגוז מוסקט, סוכר חום, ואגוז מוסקט. מבשלים ומערבבים עד שהתפוחים רכים, כ -10 דקות. מערבבים תערובת קורנפלור לתוך רוטב מבעבע להתעבות. מבשלים ומערבבים 1 דקה יותר עד שהרוטב מתעבה והוא כבר לא מעונן.
מלבק, פינו נואר וסנג ' ובזה הם בחירות נהדרות לטנדרלוין חזיר. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Bodega DiamAndes Uco Malbec. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.