בשר חזיר צלוי
בשר חזיר צלוי Tenderloin עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 199 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן למנה. אם יש לך בשר חזיר, נענע, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 44 דקות. נסו בשר חזיר צלוי עם סלסה אבוקדו-אפרסק וגואקמולי Tomatillo בגריל, בשר חזיר ממולא טנדרלוין מעל כרוב בגריל עם טיט אפרסקים בגריל ויסקי Beurre Blanc, ו בשר חזיר בגריל קריבי עם סלסה אננס בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
טוסט כמון זרעים ו peppercorns במחבת יבשה קטנה על חום בינוני, רועד מחבת לעתים קרובות, 3 דקות או עד תבלינים הם ריחניים.
העברה לצלחת כדי להתקרר, ולרסק תבלינים עם מרגמה ועלי. (ניתן גם להעביר תבלינים לשקית פלסטיק zip-top חובה כבדה, שקית חותם, ולרסק עם פטיש בשר או מערוך.) להפריש 1/2 תערובת תבלינים כפית לסלסה.
מפזרים חזיר עם תערובת תבלינים הנותרים, מנטה, ושום, הקשה לדבוק. לכסות ולהירגע עד 8 שעות.
מפזרים חזיר עם מלח, גריל, מכוסה מכסה גריל, מעל חום בינוני גבוה (350 עד 400), מפנה כל 5 דקות, 18 עד 20 דקות או עד רושמים מדחום 155 ו tenderloin הוא מעט ורוד במרכז.
מניחים חזיר על קרש חיתוך; מכסה רופף עם נייר, ולתת לעמוד 10 דקות.
חותכים לפרוסות, ומגישים עם סלסה תפוח-מלפפון ירוק.