בשר חזיר צלוי וסלט תרד עם נקטרינה
בשר חזיר צלוי וסלט תרד נקטרינה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 467 קלוריות, 65 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם עלי תרד תינוק, טנדרלוין חזיר בטעם פלפל, נקטרינות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב nectarines אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תאנים אפויות ונקטרינות על גלידה כקינוח. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. נסו חמש צלעות חזיר עם נקטרינה צלויה וסלט ארוגולה, טאקו חזיר בגריל עם תירס קיץ וסלסה נקטרינה, ו סלט תרד ונקטרינה עם ויניגרט הדרים תפוזים (מתכונים דומים).
הוראות
גז חום או גריל פחם. באמצעות סכין חדה, לחתוך tenderloin במחצית אופקית, חיתוך, אבל לא דרך, בצד השני; פתוח שטוח כמו שהיית ספר.
בזהירות מברשת שמן על מתלה גריל.
מניחים חצאי נקטרינה, לחתוך צדדים למטה, חזיר על גריל מעל חום בינוני. לכסות גריל; לבשל 8 עד 10 דקות, פונה פעם אחת, עד נקטרינות מחוממות היטב חזיר יש סומק קל של ורוד במרכז.
הסר נקטרינות חזיר מן הגריל. לכסות חזיר; בואו לעמוד 5 דקות.
חותכים חצאי נקטרינה לפרוסות. בשר חזיר דק. בקערה גדולה, בעדינות לזרוק תרד רוטב.
על כל אחד 6 צלחות, באופן שווה לחלק תרד, פרוסות נקטרינה, פרוסות חזיר וגבינה.