קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות14
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בשר לייט: דלעת סקווש נקניקיות לאפות

בשר לייט: דלעת סקווש נקניקיות לאפות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל בשר לייט: דלעת סקווש נקניקיות לאפות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 9 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 355 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם שמן זית, נקניק, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו בשר לייט: ספגטי עם סקווש-רוטב מרווה, בשר לייט: עדשים נקניק רגאוט, ו בשר לייט: פיצה תפוחי אדמה ונקניק (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות פרנהייט. חמאה 9 על 12 אינץ תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
הסר נקניק מן המעטפת שלה ומבשל במחבת גדולה על חום בינוני עד רק השחמה, לשבור את הנקניק עם כף עץ כפי שהוא מבשל.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
הסר נקניק מבושל ומקרר עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
4
הוסף מספיק שמן זית לשומן שניתנו במחבת כדי שווה שתי כפות, ולאחר מכן להוסיף את הבצל, טימין ומרווה. מתבלים בנדיבות במלח ופלפל. מבשלים מעל חום בינוני במשך 20 דקות, ערבוב מדי פעם, גירוד התחתון של המחבת כדי לשחרר חתיכות חומות. כאשר בצל הם רכים ביסודיות, להסיר ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
בעוד הבצלים מבשלים, מבשלים את זרעי הסקווש וגרוטאות במניות העוף במשך 10 דקות, מסננים ומשאירים את המניה חמה על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
סכין קילוףסכין קילוף
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
6
מוסיף את שתי כפות הנותרים של שמן זית למחבת. לזרוק את הדלעת עם הקמח ולסדר שכבה אחת במחבת. (אם המחבת אינה גדולה מספיק, תצטרך לעשות זאת בשתי קבוצות.)
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
סכין קילוףסכין קילוף
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
בואו סקווש חום, ללא הפרעה, במשך 4 דקות ואז מערבבים את הסקווש כפי שהוא מבשל במשך 4 הדקות הבאות. מתבלים בנדיבות במלח ופלפל ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
סכין קילוףסכין קילוף
8
כדי להרכיב את התבשיל, שכבה את הבצל בתבנית האפייה החמאה. נקד את הבצל עם חתיכות נקניק באופן שווה, ולאחר מכן העליון עם הסקווש.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
9
מפזרים את המוצרלה המעושנת מעל, ואת לשפוך את המניה לתוך צלחת האפייה. לחץ על החלק העליון של התבשיל עם מרית כדי להפיץ באופן שווה את הנוזל. מכסים בחוזקה בנייר אלומיניום ואופים במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
10
בעוד התבשיל אופה, דופק את פירורי הלחם עם החמאה המומסת (אם משתמשים) במעבד מזון עד שיש לך פירורי לחם גסים.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
11
לאחר 30 דקות, למשוך את תבנית האפייה מהתנור, להסיר את נייר הכסף, תבשיל העליון באופן שווה עם פירורי לחם ואופים חשפו 20 נוספים עד 30 דקות, עד הנוזל נספג ואת החלק העליון הוא השחמה יפה.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה