תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל בשר לייט: דלעת סקווש נקניקיות לאפות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 9 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 355 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם שמן זית, נקניק, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו בשר לייט: ספגטי עם סקווש-רוטב מרווה, בשר לייט: עדשים נקניק רגאוט, ו בשר לייט: פיצה תפוחי אדמה ונקניק (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות פרנהייט. חמאה 9 על 12 אינץ תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
סוכריות מצופות שוקולד
2
הסר נקניק מן המעטפת שלה ומבשל במחבת גדולה על חום בינוני עד רק השחמה, לשבור את הנקניק עם כף עץ כפי שהוא מבשל.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
הסר נקניק מבושל ומקרר עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקית
4
הוסף מספיק שמן זית לשומן שניתנו במחבת כדי שווה שתי כפות, ולאחר מכן להוסיף את הבצל, טימין ומרווה. מתבלים בנדיבות במלח ופלפל. מבשלים מעל חום בינוני במשך 20 דקות, ערבוב מדי פעם, גירוד התחתון של המחבת כדי לשחרר חתיכות חומות. כאשר בצל הם רכים ביסודיות, להסיר ולהניח בצד.
בואו סקווש חום, ללא הפרעה, במשך 4 דקות ואז מערבבים את הסקווש כפי שהוא מבשל במשך 4 הדקות הבאות. מתבלים בנדיבות במלח ופלפל ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
סכין קילוף
8
כדי להרכיב את התבשיל, שכבה את הבצל בתבנית האפייה החמאה. נקד את הבצל עם חתיכות נקניק באופן שווה, ולאחר מכן העליון עם הסקווש.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקית
טורטיות קמח טריות, להגשה
סכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
9
מפזרים את המוצרלה המעושנת מעל, ואת לשפוך את המניה לתוך צלחת האפייה. לחץ על החלק העליון של התבשיל עם מרית כדי להפיץ באופן שווה את הנוזל. מכסים בחוזקה בנייר אלומיניום ואופים במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
תערובת סוכר חום Splenda®
סוכריות מצופות שוקולד
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
10
בעוד התבשיל אופה, דופק את פירורי הלחם עם החמאה המומסת (אם משתמשים) במעבד מזון עד שיש לך פירורי לחם גסים.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
גרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
11
לאחר 30 דקות, למשוך את תבנית האפייה מהתנור, להסיר את נייר הכסף, תבשיל העליון באופן שווה עם פירורי לחם ואופים חשפו 20 נוספים עד 30 דקות, עד הנוזל נספג ואת החלק העליון הוא השחמה יפה.