ניוקי ירוק עם אסיאגו: ניוקי קון קדוטה דל פורמג'יו
ניוקי ירוק עם אסיאגו: ניוקי קון קדוטה דל פורמג'יו הוא הר עבודה ים תיכוני. מנה אחת מכילה 288 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן. מתכון צמחוני לקטו אובו זה משרת 8 . מתכון זה מאוכלרשת יש 1 אוהדים. אם יש לכם תפוחי אדמה, חמאה, תרד ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון די טוב של 71%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: ראגו טלה עם ניוקי תפוחי אדמה: פסטיצ'יו די אגנלו קון ניוקי די פטטה, ניוקי כרובית ברוטב פטריות ותרד אסיאגו, ו ניוקי די פאטאט עם סמרטוט די אגנלו.
הוראות
הביאו 6 ליטר מים לרתיחה והוסיפו 2 כפות מלח.
במחבת מטגנת בגודל 12 עד 14 אינץ', מועכים יחד את הגורגונזולה והחמאה עד לקבלת תערובת חלקה.
מוסיפים את הגראפה ומבשלים 4 דקות.
מניחים את הניוקי במים ומבשלים ברתיחה נמוכה עד שהם צפים.
מסננים היטב וזורקים לתבנית. זורקים את הניוקי על אש בינונית, מוסיפים אסיאגו ועירית.
יוצקים לקערה מחוממת ומגישים.
בסיר עם מכסה, לבשל את תרד על חום בינוני, ומאפשר לו קיטור מן הנוזל עדיין נוכח על העלים, על 1 דקה. בינתיים, קחו את תפוחי האדמה המבושלים החמים, קלפו אותם והעבירו אותם דרך טחנת מזון בסביבה הקטנה ביותר.
הסר את התרד המבושל והלם באמבט הקרח.
מסננים היטב ועוטפים במגבת נקייה ומסובבים לעלים יבשים לחלוטין. קוצצים דק מאוד בעזרת סכין ומוסיפים לתפוחי האדמה.
מוסיפים את הקמח. יוצרים באר במרכז, מוסיפים את הביצה והמלח ולשים ליצירת בצק.
הביאו 6 ליטר מים לרתיחה ושמרו על אמבט הקרח הראשוני.
מרדדים את הבצק לחבלים בעובי 1 אינץ 'וחותכים לחתיכות באורך 1 אינץ'. קפיצי שיני מזלג כדי לבסס את הצורה הקלאסית ושחרר 10 עד 15 בכל פעם למים רותחים. כאשר הם צפים, כולם יחד, להסיר לאמבט קרח. חזור על הפעולה עד שהכל נגמר.
מוציאים מאמבט הקרח ומסננים. להתלבש עם שמן להחזיק מכוסה בקערה במקרר עד מוכן לשימוש.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי בתפריט? נסה להתאים עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. ווב קליקוט עשיר עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 64 דולר לבקבוק.
ווב קליקוט ריץ'
עם ווב קליקוט עשיר, הפרי מוגבר לרמה חדשה ומלהיבה. פינו נואר החתימה של ווב קליקוט זוכה לרבגוניות חדשה עם מינון גבוה יותר, בעוד שנוכחות גדולה יותר של מיוניה מדגישה תווים טריים, פירותיים וגורמנדיים. בחיך נמצאים תווי הדרים ופרחים המאוזנים עם הרעננות הדינמית והגימור הקרמי המשותף לכל הביטויים של ווב קליקוט.תערובת: 45% פינו נואר, 15% שרדונה, 40% מיוניה