קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות8
ציון בריאות30
מגזין

ניוקי ירוק עם אסיאגו: ניוקי קון קדוטה דל פורמג'יו

ניוקי ירוק עם אסיאגו: ניוקי קון קדוטה דל פורמג'יו
ניוקי ירוק עם אסיאגו: ניוקי קון קדוטה דל פורמג'יו הוא הר עבודה ים תיכוני. מנה אחת מכילה 288 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן. מתכון צמחוני לקטו אובו זה משרת 8 . מתכון זה מאוכלרשת יש 1 אוהדים. אם יש לכם תפוחי אדמה, חמאה, תרד ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון די טוב של 71%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: ראגו טלה עם ניוקי תפוחי אדמה: פסטיצ'יו די אגנלו קון ניוקי די פטטה, ניוקי כרובית ברוטב פטריות ותרד אסיאגו, ו ניוקי די פאטאט עם סמרטוט די אגנלו.

הוראות

1
הביאו 6 ליטר מים לרתיחה והוסיפו 2 כפות מלח.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
2
במחבת מטגנת בגודל 12 עד 14 אינץ', מועכים יחד את הגורגונזולה והחמאה עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
GorgonzolaGorgonzola
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מוסיפים את הגראפה ומבשלים 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גרפהגרפה
4
מניחים את הניוקי במים ומבשלים ברתיחה נמוכה עד שהם צפים.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
5
מסננים היטב וזורקים לתבנית. זורקים את הניוקי על אש בינונית, מוסיפים אסיאגו ועירית.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
גבינת אסיאגוגבינת אסיאגו
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
יוצקים לקערה מחוממת ומגישים.
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
7
הגדר אמבט קרח קטן.
מרכיבים שתצטרך
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
8
בסיר עם מכסה, לבשל את תרד על חום בינוני, ומאפשר לו קיטור מן הנוזל עדיין נוכח על העלים, על 1 דקה. בינתיים, קחו את תפוחי האדמה המבושלים החמים, קלפו אותם והעבירו אותם דרך טחנת מזון בסביבה הקטנה ביותר.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
9
הסר את התרד המבושל והלם באמבט הקרח.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
10
מסננים היטב ועוטפים במגבת נקייה ומסובבים לעלים יבשים לחלוטין. קוצצים דק מאוד בעזרת סכין ומוסיפים לתפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
סוכריות אווירסוכריות אוויר
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
11
מוסיפים את הקמח. יוצרים באר במרכז, מוסיפים את הביצה והמלח ולשים ליצירת בצק.
מרכיבים שתצטרך
זנים מעורבים של פטריות טריותזנים מעורבים של פטריות טריות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
12
הביאו 6 ליטר מים לרתיחה ושמרו על אמבט הקרח הראשוני.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
13
מרדדים את הבצק לחבלים בעובי 1 אינץ 'וחותכים לחתיכות באורך 1 אינץ'. קפיצי שיני מזלג כדי לבסס את הצורה הקלאסית ושחרר 10 עד 15 בכל פעם למים רותחים. כאשר הם צפים, כולם יחד, להסיר לאמבט קרח. חזור על הפעולה עד שהכל נגמר.
מרכיבים שתצטרך
זנים מעורבים של פטריות טריותזנים מעורבים של פטריות טריות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
14
מוציאים מאמבט הקרח ומסננים. להתלבש עם שמן להחזיק מכוסה בקערה במקרר עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

אנטיפסטי בתפריט? נסה להתאים עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. ווב קליקוט עשיר עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 64 דולר לבקבוק.
ווב קליקוט ריץ'
ווב קליקוט ריץ'
עם ווב קליקוט עשיר, הפרי מוגבר לרמה חדשה ומלהיבה. פינו נואר החתימה של ווב קליקוט זוכה לרבגוניות חדשה עם מינון גבוה יותר, בעוד שנוכחות גדולה יותר של מיוניה מדגישה תווים טריים, פירותיים וגורמנדיים. בחיך נמצאים תווי הדרים ופרחים המאוזנים עם הרעננות הדינמית והגימור הקרמי המשותף לכל הביטויים של ווב קליקוט.תערובת: 45% פינו נואר, 15% שרדונה, 40% מיוניה