זמן ההכנה הכולל ייקח כ 243 שעות ו-20 דקות. אם יש לכם מים, גזר, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. עם כפית נסו בשר משומר, בשר משומר, ו בשר משומר (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מניחים את המים לתוך סיר גדול 6 עד 8 ליטר יחד עם מלח, סוכר, מלחת, מקל קינמון, זרעי חרדל, גרגרי פלפל, ציפורן, allspice, גרגרי ערער, עלי דפנה וג ' ינג ' ר. מבשלים מעל חום גבוה עד שהמלח והסוכר התמוססו.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי ערער
מקל קינמון
זרעי חרדל
פלפל
עלי דפנה
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
ציפורן
ג ' ינג ' ר
סוכר
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
סיר
3
הסר מהחום והוסף את הקרח. מערבבים עד הקרח נמס. במידת הצורך, מניחים את המלח למקרר עד שהוא מגיע לטמפרטורה של 45 מעלות F. ברגע שהוא התקרר, מניחים את העטין בשקית zip העליון 2 ליטר ולהוסיף את המלח. לאטום ולשכב שטוח בתוך מיכל, לכסות ולמקם במקרר במשך 10 ימים. בדוק מדי יום כדי לוודא הבשר שקוע לחלוטין ומערבבים את המלח.
מרכיבים שתצטרך
מלח
בקר
קרח
4
לאחר 10 ימים, להסיר מן המלח ולשטוף היטב מתחת למים קרים.
מרכיבים שתצטרך
מלח
מים
5
מניחים את חזה הבקר לתוך סיר רק גדול מספיק כדי להחזיק את הבשר, להוסיף את הבצל, גזר וסלרי לכסות עם מים על ידי 1 אינץ'. הגדר מעל חום גבוה ולהביא לרתיחה. להפחית את החום נמוך, לכסות בעדינות ומבשלים 2 1/2 עד 3 שעות או עד הבשר הוא מזלג מכרז.