בשר עגל עם רוטב מרסלה פטריות
Scaloppine עגל עם רוטב Marsala פטריות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 507 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 30 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך פטריות, שמן זית, אורגנו, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו בשר עגל עם רוטב מרסלה פטריות, בשר עגל או עוף עם רוטב שמנת זעפרן, ו Scaloppine עגל עם אספרגוס רוטב שמנת Chanterelle (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה, לשלב קמח, 1 כפית. כל מלח ופלפל, ואורגנו. עגל אבק קל עם תערובת קמח להגדיר על צלחת.
מחממים שמן זית במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה. עובד ב 2 קבוצות, עגל חום בשמן, פונה פעם אחת, כ 4 דקות לכל צד.
באותו מחבת, להמיס חמאה, ולאחר מכן להוסיף פטריות ושום; לטגן 5 דקות.
מוסיפים marsala מרק. מבשלים מעל חום גבוה עד מופחת מעט, 5 דקות.
מוסיפים שמנת ומלח ופלפל לפי הטעם. חזור לרתיחה.
מגישים עם תרד מרוסק ופירה.