בשר צבי ואורז בר ממולא דלעת בלוט
אם יש לך בסביבה 1 שעה ו 10 דקות לבלות במטבח, בשר צבי ואורז בר ממולא דלעת בלוט יכול להיות נהדר ללא גלוטן וידידותי לפודמפ מתכון לנסות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 4. מנה אחת מכילה 392 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזאת. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם מלח ופלפל, בשר צבי טחון, חמאה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 39%. ציון זה הוא רע למדי. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם דלעת בלוט ממולאת אורז בר, אורז בר ממולא דלעת בלוט, ו אורז בר ודלעת בלוט ממולאת עדשים חריפות.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס).
מביאים אורז ומים לרתיחה בסיר על אש גבוהה. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה, מכסים ומבשלים עד שהאורז רך, כ-40 דקות.
בינתיים מניחים דלעת, בצד החתוך כלפי מטה על תבנית אפייה עמוקה במילוי 1/2 אינץ ' מים.
אופים בתנור שחומם מראש למשך 40 דקות, ואז מסננים מים ומניחים בצד.
הביאו מעט מים לרתיחה בסיר, ואז הסירו מהאש.
מוסיפים את החמוציות ומניחים לעמוד במשך 5 דקות, ואז מסננים ושומרים. מבשלים את בשר הצבי הטחון במחבת על אש בינונית-גבוהה עד לבישול יסודי ומתפורר.
מערבבים יחד את אורז הבר, החמוציות, הצבי והסוכר החום. מתבלים בקינמון, אגוז מוסקט, מלח ופלפל.
הפעל את התנור לצלייה. משפשפים את החלק הפנימי של חצאי הדלעת עם החמאה, ואז מניחים את הצד החתוך כלפי מעלה על תבנית האפייה. ממלאים בתערובת האורז ואז צולים בתנור למשך 5 דקות.