בשר צבי מטוגן עם רוזמרין ושיטאקי נטול גלוטן, וללא חלב ומספק כ 4 מנות. מנה עיקרית זו כוללת 477 קלוריות, 43 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 35% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 25 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. אם יש לכם רוזמרין, בשר צבי, עלי טימין וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בקוניאק אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג חמאת קוניאק כמו קינוח. זה הביא לך את כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף נהדר של 87%. נסו צוואר בשר צבי מטוגן ביין, צלי בשר צבי מטוגן בחלב, ו צלי בשר צבי מטוגן בחלב (מתכונים דומים).
הוראות
1
ממיסים את טפטופי הבייקון בתנור הולנדי גדול על אש בינונית-גבוהה. צורבים את הצבי בשתי מנות עד להשחמה יפה ומסירים. מערבבים פנימה את השיטאקי, הבצל והשום; מבשלים עד לריכוך, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
בשר צבי
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
2
יוצקים פנימה את הקוניאק, היין וקוביית החמין, מבשלים למשך 30 שניות כדי להסיר את טעם האלכוהול ולהמיס את החמין.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני כל אחת)
אלכוהול
קוניאק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
3
מערבבים פנימה את הצבי, הפלפל, הטימין, הרוזמרין ועלי הדפנה. מביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים בעדינות עד שהצבי רך, כשעתיים ומעלה; הוספת מים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
צווארי עוף
בשר צבי
8 (U-12) שרימפס
2 כוסות שיני שום
1 כפית מלח היקורי מעושן
4
אם משתמשים בגזר לתינוק, הוסיפו אותם בחצי השעה האחרונה של הבישול. כאשר הצבי רך, מומלץ לעבות את הרוטב על ידי המסת עמילן התירס ב -2 כפות מים ולערבב אותו לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)