בתו של אבי: גלילי הטונה בגריל של גווינת' פאלטרו
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכוני hor d' ouvre, אז תנו הזדמנות ל בתו של האבא שלי': גלילי טונה בגריל של גווינת ' פאלטרו. זה מתכון חלב חינם pescatarian מגיש 4 . מנה זו מכילה סביב 12 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 378 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לכם מלח, שמן חמניות, כמה מקפים של שמן שומשום פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. נסו בתו של אבי: ראגו הברווז של גווינת ' פאלטרו, לחמניות טונה בגריל, ו ברוקולי ומרק גבינה של גווינת' (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את הגריל או מחבת גריל על חום גבוה.
להקציף יחד את מיסו, שמן, אגבה, מים, וחומץ יין אורז. מתבלים לפי הטעם במלח. לשפשף את סטייקים טונה בכל רחבי עם התערובת ולמקם על הגריל. מפזרים באופן שווה 1 כף של זרעי שומשום על הדגים. גריל בצד הראשון במשך 3 דקות, להעיף, ומפזרים את הצדדים מבושל עם זרעי שומשום הנותרים. גריל במשך 3 דקות נוספות ולאחר מכן להסיר לצלחת. אני אוהב את הטונה להיות רק מבושל דרך, אבל אל תהסס גריל במשך פחות זמן אם אתה מעדיף את זה בינוני או אפילו נדיר.
כדי לשרת, גריל או טוסט הלחמניות.
הנח כמה עלי חסה על החצי התחתון של כל לחמניה.
חותכים את הטונה לפרוסות 1/2 אינץ ' על פני התבואה ולהפיץ באופן שווה על החסה.
טפטוף כל כריך עם כף של ויניגרט, כדי להיות בטוח לקבל שפע של שאלוט פרוס בכל כף, ומפזרים עלי כוסברה. סגור כל כריך עם החצאים העליונים של הלחמניות ומגישים עם הרבה מפיות.
להקציף את החומץ, אגבה, ורוטב סויה יחד. בעוד לטאטא, לטפטף בשמן צמחי.
מוסיפים את שמן שומשום הפלפל החם לפי הטעם ומערבבים בצלצלים ובכוסברה. אם אתה עושה את זה מראש, הקפד לבחוש אותו היטב לפני ההגשה.