קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות13
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ג'ודי אדם פיסטוק - סלרי פסטו

ג'ודי אדם פיסטוק - סלרי פסטו
ג' ודי אדם ' השף העליון פסטו פיסטוק-סלרי יכול להיות רק התבלין שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 436 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 46 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם פיסטוקים, גבינת פרמזן, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: ריזוטו סלרי עם פיסטוק פסטו, היום שלי במאסטרס והאדונים כריך גבינת פימנטו המפורסם, ו הפיסטוק הכתום של השף ג'ון " Greenies”.

הוראות

1
שים את עלי הבזיליקום והסלרי במעבד מזון. עם המנוע פועל, להוסיף את השמן בזרם יציב דק ולעבד עד העלים קצוצים דק, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את השום, האגוזים ואת גרידת הלימון ומעבדים עוד 20 שניות או עד האגוזים קצוצים דק, אבל לא משחה. אם אתה מעבד יותר מדי זמן, המכונה יהיה לחמם את פסטו, לבשל את בזיליקום ולגרום לו discolor.
מרכיבים שתצטרך
3
להעביר את הפסטו לקערה. מערבבים את הגבינה והסלרי. לטעום ולהתאים תיבול.
מרכיבים שתצטרך