קושימומחה
מוכן ב1 ש, 17 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ג'וי הדרומית אפרסק ועוגת פרלין

ג'וי הדרומית אפרסק ועוגת פרלין
אפרסק ועוגת פרליין דרושות פחות או יותר 1 שעה ו 17 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 394 קלוריות. מתאים ל-12 מנות. אם יש לך שימורי אפרסק, סוכר מגורען, סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הדרומית הזו. נסו עוגת פרלין פקאן דרום, עוגת פרלין פקאן דרומית, ו אפרסק פרלין Bombes עם סירופ אפרסק (מתכונים דומים).

הוראות

1
תהליך הראשון 3 מרכיבים במעבד מזון עד חלקה.
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
2
מוסיפים 2 כוסות קמח עוגה. תהליך, הוספת קמח נוסף, 1 כף בכל פעם, לפי הצורך, עד הבצק יוצר כדור. לעצב בצק לדיסק 6 אינץ'; לעטוף בנייר שעווה, וצינה 50 דקות או עד המשרד אבל עדיין נזיל.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
3
מעיל מחבת טארט 10 אינץ ' עם תחתית נשלפת 1 אינץ צדדים עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
4
הסר נייר שעווה מן הבצק, ולחץ לתוך התחתית 1/2 אינץ ' למעלה הצדדים של מחבת מוכן.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
אופים ב 350 במשך 35 דקות או עד הזהב. מגניב במחבת על מתלה חוט 10 דקות; להסיר מחבת, מגניב לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
הסר למגש הגשה.
7
מניחים חלמונים בקערה קטנה; להקציף היטב.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
8
שלב 6 כפות סוכר מגורען, 1/4 כוס חמאה, ומיץ לימון בסיר קטן. לבשל, לטאטא כל הזמן, על אש בינונית נמוכה עד חמאה נמס.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
9
הסר מהחום. בהדרגה לטאטא על רבע של תערובת חמה לתוך חלמונים; להוסיף שנותר תערובת חמה, לטאטא כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
10
מקום מעל חום בינוני-נמוך; לבשל, לטאטא כל הזמן, 2 עד 3 דקות או רק עד מעובה. לכסות לימון curd; מגניב לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
קרם לימוןקרם לימון
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
11
שלב פקאנים ו -3 מרכיבים הבאים במחבת בינונית.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
מקום מעל חום בינוני; לבשל, ערבוב כל הזמן, עד הסוכר נמס תערובת הוא מבעבע.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
13
יוצקים שכבה אחת על נייר שעווה; מגניב לחלוטין. בזהירות להסיר נייר שעווה, לשבור לחתיכות קטנות.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
14
מורחים קרם לימון בשכבה דקה על החלק התחתון של הקרום.
מרכיבים שתצטרך
קרם לימוןקרם לימון
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
15
מסננים פרוסות אפרסק היטב, מתייבשים עם מגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוציםאפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
16
שימורים במקום בקערה בינונית. מיקרוגל ב 20 שניות גבוהות או רק עד חם; מחית משמר עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
משמרמשמר
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
17
מוסיפים פרוסות אפרסק, ערבוב לזיגוג.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוציםאפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
18
מסדרים פרוסות אפרסק בתבנית מעגלית על לימון. מברשת בעדינות כל משמר שנותר בתחתית הקערה על פרוסות אפרסק. פרוסות אפרסק העליון עם תערובת פרלין, mounding מעט במרכז טארט.
מרכיבים שתצטרך
קרם לימוןקרם לימון
משמרמשמר
פרליניםפרלינים
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוציםאפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
19
מקשטים, אם תרצה.
20
מגישים באופן מיידי. לאחסן במקרר.
21
טיפ: בחרו אפרסקים טריים בשלים ומוצקים. אם משתמשים באפרסקים קפואים, הקפד אפרסקים מופשרים לחלוטין מנוקז היטב. אפרסקים רכים, בשלים מאוד לייצר כמות לא רצויה של מיץ על טארט זה, אשר מפריע מרקם של קרם לימון. בזהירות להפעיל סכין חדה דק בין החלק התחתון של מחבת ומאפה כדי לשחרר את החלק התחתון של מחבת. ניתן להחליף ריבת אפרסק בשימורי אפרסק.
מרכיבים שתצטרך
שימורי אפרסקשימורי אפרסק
קרם לימוןקרם לימון
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוציםאפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות

מרכיבים

1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר חום בהיר ארוז היטבסוכר חום בהיר ארוז היטב596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחמאה, חתוכה לחתיכותחמאה, חתוכה לחתיכות1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחמאה, מרוכךחמאה, מרוכך4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח עוגה מנופהקמח עוגה מנופה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)סירופ תירס כההסירופ תירס כהה1גדול(קיבלר)(קיבלר)2חלמוניםחלמונים596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך6(חוֹרֶף)צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)מיץ לימון טרימיץ לימון טרי596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשימורי אפרסקשימורי אפרסק454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)כוסות פרוסות, אפרסקים טריים קלופים או 1 חבילה פרוסות אפרסק קפוא, מופשר( 2 כוסות)כוסות פרוסות, אפרסקים טריים קלופים או 1 חבילה פרוסות אפרסק קפוא, מופשר( 2 כוסות)1586 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפקאן קצוץ גספקאן קצוץ גס11 קילו קישואים,6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס12ריבס, קצוץ טרי או קפואמקשטים: קצפת ממותקתמקשטים: קצפת ממותקת

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Brundlmayer Steinmassl ריזלינג. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 39 דולר.
Brundlmayer Steinmassl ריזלינג
Brundlmayer Steinmassl ריזלינג
התחלה מגניבה עם ניחוחות של יער אורנים, ערער ואפרסק אדום מזנק מתוך הזכוכית. לבבי וחזק; מאוד תוסס עם גוף בינוני טוב, פריך ותמצית בשפע; מחוטב עם חומציות תוססת כי הוא בקרוב להשתלב לחלוטין. אחיזה יפה.