ג'ינג'ר-אגסים עלומים עם גלידה ואוכמניות
ג'ינג'ר-אגסים עלומים עם גלידה ואוכמניות נטול גלוטן, וללא חלב תוספת. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 5 גרם חלבון, 13 גרם שומן, ובסך הכל 347 קלוריות. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מאוכלרשת יש 1 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 17 דקות. לכו לחנות ואספו אגסים, ג'ינג'ר חתיכה בגודל אינץ', קינמון טחון ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. קיץ יהיה מיוחד עוד יותר עם המתכון הזה. עם כפית ציון 34%, המנה הזו די גרועה. מתכונים דומים: ג'ינג'ר ויין אגסים עלומים עם קצפת דלעת, אגסים עלומים רימונים עם קצפת מסקרפונה כתומה-ג'ינג'ר, ו אגסים עלומים בדבש, ג'ינג'ר וסירופ קינמון.
הוראות
בסיר מביאים לרתיחה את המים, הג ' ינג ' ר, הסוכר וגרידת הלימון על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את האגסים, וכשהסיר חוזר לרתיחה, מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה כדי לשמור על הרתיחה. מבשלים את האגסים עד שהם רכים מאוד כשהם מנוקבים בסכין (אך לא מתפרקים), בערך 12 דקות.
מסירים את התבנית מהאש, ובעזרת כף מחוררת מחלקים את האגסים בין 4 כוסות קינוח או תבשילי גלידה.
מוסיפים כדורי גלידה לאגסים ומקשטים בזילוף קינמון ואז מגלגלים מעט אוכמניות טריות על כל מנה.