ג'ינג'ר אייל-קאן עוף
עוף ג'ינג'ר אייל-יכול יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון משרת 8 . מנה זו מכילה כ 64 גרם חלבון 58 גרם של שומן, וסך הכל 835 קלוריות. אם יש לך תרנגולות, סטייק נוזלי תיבול, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. נסו עוף ג'ינג'ר, עוף סויה-ג'ינג'ר, ו עוף סויה זנגביל (מתכונים דומים).
הוראות
הסר קרביים וצווארים, במידת הצורך. לשטוף תרנגולות עם מים קרים; לטפוח יבש.
מניחים כל עוף בשקית פלסטיק גדולה zip-top במקפיא.
להקציף יחד שמן הבא 5 מרכיבים.
יוצקים באופן שווה על תרנגולות. שקיות חותם, וצינה, מפנה מדי פעם, 8 שעות.
הסר תרנגולות מן המרינדה, השלכת המרינדה.
באמצעות פותחן, להסיר בזהירות מכסים מפחיות של ג ' ינג ' ר אייל.
הסר רבע ג ' ינג 'ר אייל מכל פחית, ושמור לשימוש נוסף, והשאיר את הג' ינג ' ר אייל שנותר בפחית.
מניחים פחיות במחבת קלייה גדולה ומשומנת קלות.
מניחים כל עוף זקוף על פחית ג ' ינג ' ר אייל, מתאים יכול לתוך חלל. משוך רגליים קדימה כדי ליצור חצובה, המאפשר תרנגולות לעמוד זקוף.
אופים, חשוף, ב 325 במשך 1 שעה ו 40 דקות או עד מדחום בשר מוכנס לתוך רשם הירך 170 ותרנגולות הם חום זהוב.
תן לעמוד 10 דקות; בזהירות להסיר פחיות לפני ההגשה.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו בתיבול הסטייק הנוזלי של דייל.