ג'ינג'ר-צ' ילה הים בס עם עגבניות בגריל
בס ים ג'ינג'ר-צ' ילה עם עגבניות בגריל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 329 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם שמן canolan, פילה בס צ'יליאני, פלחי סידוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. מתכונים דומים: בס בגריל עם עגבניות חמאה, דג בס צלוי עם עגבניות קלויות ואספרגוס, ו עגבניות עם זנגביל, לימון וצ'ילה.
הוראות
במכתש, לשלב את הג ' ינג 'ר, צ' ילי וקורט של מלח קילו למשחה. מערבבים 2 כפות של השמן ומעבירים לקערה קטנה.
הנח את הדג על משטח עבודה, צד עור למטה. באמצעות סכין חדה, לעשות 3 ארוך, חתכים רדודים על פני התבואה בכל פילה. לשפשף את הדגים בכל רחבי עם מחצית ממרח ג ' ינג 'ר-צ' ילה, עובד חלק ממנו לתוך החתכים.
מעבירים את הדג למגש, מכסים ומקררים במשך 1 שעה או לילה. מקררים את הדבק ג ' ינג 'ר-צ' ילה הנותרים.
מסדרים את פרוסות העגבניות על מגבות נייר כדי לנקז בקצרה; מלטפים את צמרות יבש. מברשת קלה מחבת גריל nonstick עם שמן ולהגדיר אותו על חום גבוה בינוני. מתבלים את הדג במלח ומוסיפים אותו למחבת, עור כלפי מעלה. גריל הדגים על חום בינוני גבוה עד הזהב וקשוח על הקרקעית, על 5 דקות. הפעל את הדגים, להפחית את החום עד מתון ומבשלים עד הדג מבושל דרך והבשר מתחיל להתקלף, 4 עד 5 דקות יותר.
להעביר את הדג למגש, לכסות באופן רופף עם נייר ולשמור חם.
מברישים את העגבניות עם הדבק ג ' ינג 'ר-צ' ילה הנותרים, מתבלים במלח ומבשלים במחבת הגריל על חום גבוה בינוני עד השחמה, כ 2 דקות לכל צד.
מגישים את הדג עם עגבניות ופלחי לימון.
המלצת יין: מנה זו יש ביס ג ' ינג 'ר-צ' ילה הטוב ביותר בשילוב עם טארט סוביניון בלאן מבוסס בורדו בלאן, כגון מצנפת Chteau Entre-Deux-Mers 1998.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
Seabass עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Chehalem 3 ויניארד פינו גרי עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
Chehalem 3 כרם פינו גרי
תערובת של שלושה כרמים גדולים, זה ענבים חי מלאכת יין ידידותי למזון, בהיר וטהור. זה לא אפור, החומצה עם להב סכין, עם אגס, סורבה לימון, תבלין ויסמין גורמים למי הפה ולידיים שלך לרעוד.