קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות5
מגזין

ג'ינג'ר-צ' ילה הים בס עם עגבניות בגריל

ג'ינג'ר-צ' ילה הים בס עם עגבניות בגריל
בס ים ג'ינג'ר-צ' ילה עם עגבניות בגריל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 329 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם שמן canolan, פילה בס צ'יליאני, פלחי סידוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. מתכונים דומים: בס בגריל עם עגבניות חמאה, דג בס צלוי עם עגבניות קלויות ואספרגוס, ו עגבניות עם זנגביל, לימון וצ'ילה.

הוראות

1
במכתש, לשלב את הג ' ינג 'ר, צ' ילי וקורט של מלח קילו למשחה. מערבבים 2 כפות של השמן ומעבירים לקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
(צינור גדול)(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
הנח את הדג על משטח עבודה, צד עור למטה. באמצעות סכין חדה, לעשות 3 ארוך, חתכים רדודים על פני התבואה בכל פילה. לשפשף את הדגים בכל רחבי עם מחצית ממרח ג ' ינג 'ר-צ' ילה, עובד חלק ממנו לתוך החתכים.
מרכיבים שתצטרך
הדבק צ ' יליהדבק צ ' ילי
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוףאגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
3
מעבירים את הדג למגש, מכסים ומקררים במשך 1 שעה או לילה. מקררים את הדבק ג ' ינג 'ר-צ' ילה הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
הדבק צ ' יליהדבק צ ' ילי
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4
מסדרים את פרוסות העגבניות על מגבות נייר כדי לנקז בקצרה; מלטפים את צמרות יבש. מברשת קלה מחבת גריל nonstick עם שמן ולהגדיר אותו על חום גבוה בינוני. מתבלים את הדג במלח ומוסיפים אותו למחבת, עור כלפי מעלה. גריל הדגים על חום בינוני גבוה עד הזהב וקשוח על הקרקעית, על 5 דקות. הפעל את הדגים, להפחית את החום עד מתון ומבשלים עד הדג מבושל דרך והבשר מתחיל להתקלף, 4 עד 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
(צינור גדול)(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחדכרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
להעביר את הדג למגש, לכסות באופן רופף עם נייר ולשמור חם.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
6
מחק את מחבת הגריל.
ציוד שתשתמש בו
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחדכרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
7
מברישים את העגבניות עם הדבק ג ' ינג 'ר-צ' ילה הנותרים, מתבלים במלח ומבשלים במחבת הגריל על חום גבוה בינוני עד השחמה, כ 2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
הדבק צ ' יליהדבק צ ' ילי
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחדכרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
8
מגישים את הדג עם עגבניות ופלחי לימון.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריזסיד טריז
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
9
המלצת יין: מנה זו יש ביס ג ' ינג 'ר-צ' ילה הטוב ביותר בשילוב עם טארט סוביניון בלאן מבוסס בורדו בלאן, כגון מצנפת Chteau Entre-Deux-Mers 1998.
מרכיבים שתצטרך
סוביניון בלאןסוביניון בלאן
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

Seabass עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Chehalem 3 ויניארד פינו גרי עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
Chehalem 3 כרם פינו גרי
Chehalem 3 כרם פינו גרי
תערובת של שלושה כרמים גדולים, זה ענבים חי מלאכת יין ידידותי למזון, בהיר וטהור. זה לא אפור, החומצה עם להב סכין, עם אגס, סורבה לימון, תבלין ויסמין גורמים למי הפה ולידיים שלך לרעוד.