ג' לי פלפל אדום בועט
בועט ג'לי פלפל אדום לוקח מסביב 40 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 0 גרם חלבון, 0 גרם שומן, ובסך הכל 91 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 32. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. לא הרבה אנשים באמת אהבו את התבלין הזה. גשו לסופר וקנו פקטין פירות אבקה, שיני שום, פלפלי חלפיניו, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, לקטו אובו צמחוני וטבעוני דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים מרהיב ציון של 22%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: ג' לי פלפל אדום בועט, ג'לי פלפל אדום, ו ג'לי פלפל אדום.
הוראות
מניחים את הפלפלים האדומים, הג ' לפנוס והשום בבלנדר; מכסים ומעבדים עד לקצוץ דק. מניחים בצד 1/2 כוס; מחית את תערובת הפלפל שנותרה.
מרפדים מסננת בארבע שכבות של בד גבינה ומניחים מעל קערה.
מניחים תערובת פלפל מחית במסננת; מכסים בשולי בד גבינה.
תן לעמוד במשך 30 דקות או עד שנוזל מודד 1-1/2 כוסות.
השלך תערובת פלפלים מבד גבינה או שמור לשימוש אחר; מניחים נוזלים בסיר גדול. מערבבים פנימה את החומץ, מיץ הלימון, הפקטין ותערובת הפלפל השמורה. מביאים לרתיחה מתגלגלת מלאה על אש גבוהה, תוך ערבוב מתמיד. מערבבים פנימה סוכר; מחזירים לרתיחה מתגלגלת מלאה. מרתיחים במשך 1 דקה, תוך ערבוב מתמיד.
מסירים מהאש; הסר קצף. בזהירות מצקת תערובת חמה לתוך צנצנות חצי ליטר חם, משאיר 1/4 ב. מרחב ראש.
הסר בועות אוויר, נגב חישוקים והתאם מכסים. מעבדים במשך 10 דקות בקופסת מים רותחים.