קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות6
ציון בריאות3
מגזין

ג'לי תותים ופרוסקו

ג'לי תותים ופרוסקו
Strawberry & Prosecco jellies is a ללא גלוטן, חלב חינם, ו ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 160 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים באמת אהבו את התבלין הזה. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש סוכר גלגלית, תות שדה, ג'לטין, ו פרוסקו. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : Clementine & prosecco jellies, ג'לי תות, ו ג'לי בטעם תות.

הוראות

1
שים 150 מ " ל מים והסוכר בסיר גדול וחום בעדינות עד שהסוכר מומס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים את התותים, מביאים לרתיחה, ואז בועה במשך 5 דקות ללא ערבוב, עד הפרי התרכך והנוזל הוא אדום, ריחני וסירופי.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
3
מסננים את הסירופ החם דרך מסננת לתוך כד גדול (להיזהר לא לדחוף את התותים דרך המסננת כמו הג ' לי יהפוך מעונן), ואז להשאיר להתקרר במשך כמה דקות. זרוק את התותים המבושלים. בעוד הסירופ מתקרר, משרים את הג ' לטין בקערה של מים קרים. כאשר רך, לסחוט את המים העודפים מן יריעות ג ' לטין ומערבבים לתוך הסירופ עד נמס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
גיליון ג ' לטיןגיליון ג ' לטין
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
מחלקים את התותים הנוספים בין 6 x 200-250ml חלילים שמפניה או כוסות נבלע. פתח את פרוסקו, לערבב אותו בקצרה עם סירופ תות, ואז לשפוך לתוך הכוסות על התותים. תירגע בן לילה, ואז תגיש.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
פרוסקו.פרוסקו.
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל