ג'לי תותים ופרוסקו
Strawberry & Prosecco jellies is a ללא גלוטן, חלב חינם, ו ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 160 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים באמת אהבו את התבלין הזה. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש סוכר גלגלית, תות שדה, ג'לטין, ו פרוסקו. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : Clementine & prosecco jellies, ג'לי תות, ו ג'לי בטעם תות.
הוראות
שים 150 מ " ל מים והסוכר בסיר גדול וחום בעדינות עד שהסוכר מומס לחלוטין.
מוסיפים את התותים, מביאים לרתיחה, ואז בועה במשך 5 דקות ללא ערבוב, עד הפרי התרכך והנוזל הוא אדום, ריחני וסירופי.
מסננים את הסירופ החם דרך מסננת לתוך כד גדול (להיזהר לא לדחוף את התותים דרך המסננת כמו הג ' לי יהפוך מעונן), ואז להשאיר להתקרר במשך כמה דקות. זרוק את התותים המבושלים. בעוד הסירופ מתקרר, משרים את הג ' לטין בקערה של מים קרים. כאשר רך, לסחוט את המים העודפים מן יריעות ג ' לטין ומערבבים לתוך הסירופ עד נמס לחלוטין.
מחלקים את התותים הנוספים בין 6 x 200-250ml חלילים שמפניה או כוסות נבלע. פתח את פרוסקו, לערבב אותו בקצרה עם סירופ תות, ואז לשפוך לתוך הכוסות על התותים. תירגע בן לילה, ואז תגיש.