המתכון של ג'ן ג' מבלאיאן מוכן בערך 1 שעה והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן וללא חלב אפשרות לאוהבי אוכל קייג'ון. מתכון זה משמש 4. למנה העיקרית הזו יש 418 קלוריות, 26 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך עלה דפנה, נקניק, מרק עוף ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. 76 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. עם כפית ציון 70%, המנה הזו מוצקה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם העוף הפריך של ג'ן, ג'ן שלף חזיר, ו כדורי הבשר השבדיים של ג'ן.
הוראות
1
ממיסים מרגרינה בסיר גדול על אש בינונית. מערבבים בצל, סלרי ופלפל ירוק; מבשלים עד לריכוך, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה
¼ כוס קמח גדושה
צרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
יוצקים פנימה קוביות עגבניות, מרק עוף ואורז; מתבלים בבזיליקום, שום, פלפל, רוטב חריף ועלה דפנה. מביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה, ואז הופכים את האש לבינונית-נמוכה, מכסים ומבשלים עד לסיום האורז, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 תפוז, גרידה
8 (U-12) שרימפס
1 בצל אדום, קוביות קטנות
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
3
לאחר שהאורז התבשל, מערבבים פנימה עוף, נקניק ושרימפס. מבשלים כמה דקות עד לחימום.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
סוביניון בלאן, יין רוזסקיל ואלברינו הם בחירה מצוינת לג ' מבלאיה. יינות אלכוהול נמוכים וטאנינים נמוכים יותר ישלימו את החום במנות קאג ' ון חריפות, במקום לגרום לפה שלך להישרף יותר. לומונד קייפ אגולאס סוביניון בלאן עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
לומונד קייפ אגולאס סוביניון בלאן
מודגש אך אלגנטי, האקלים הקריר הזה סוביניון בלאן הוא ייצוג אמיתי של הטרואר המגוון של הקצה הדרומי ביותר של אפריקה. טעמי פרי אבן לבנים ייחודיים ומינרליות יפה הם תוצר קלאסי של רוח הים הקרירה.