Gado-Gado עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %76 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 3118 קלוריות, 102 גרם חלבון ו 211 גר' של שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו מלפפון, ביצים, טופו מטוגן / אפוי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הסוכר קוקוס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות קוקוס קלוי "סוכר" כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. נסו גאדו מלזי (סלט ירקות עם רוטב בוטנים), Gado Gado (סלט אינדונזי עם רוטב בוטנים), ו ציפוי פיצה Gado-gado (מתכונים דומים).
הוראות
1
שום תהליך, בוטנים / חמאת בוטנים, חצי חלק של חלב קוקוס, צ ' ילי אדום, terasi, סוכר קוקוס במעבד מזון או בלנדר.
מרכיבים שתצטרך
סוכר קוקוס
2
בסיר רוטב, לשלב תערובת מעובד עם שאר חלב קוקוס, מערבבים ולהדליק את התנור בחום בינוני נמוך. מערבבים מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
3
לבשל רוטב עד מבושל, נפח מופחת משטח הרוטב נראה קצת שמנוני.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים תערובת קמח אורז. המשך לבחוש עד מבעבע על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1
מניחים חסה, פרוסות longtong ותפוחי אדמה מבושלים, ירקות לבנים, טריזים של ביצה מבושלת, פרוסות של טמפה מטוגנת וטופו, ו טריזים של עגבניות, פרוסות מלפפון.
מרכיבים שתצטרך
2
יוצקים את הרוטב החם מעל, מקשטים עם שאלוט מטוגן, קרקרים שרימפס כתוש וקרקרי אגוזים emping. שים את סמבל בצד כמו אנשים יש בלוטות טעם שונות כדי להתמודד עם spiciness. אתה יכול להשמיט את הסמבל אם אתה לא אוהב את הרוטב החריף.