גבינה בבקה
גבינה בבקה יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 398 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. פסחא יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו סוכר, מים חמים, שמנת ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-118 היו אומרים שזה פגע במקום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 6 שעות ו-40 דקות. . וזה די טוב. נסו גבינה מבושמת הדרים בבקה, בבקה גבינת שמנת משמש, ו בבקה (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים את השמרים ואת קמצוץ הסוכר על המים החמים; מערבבים להתמוסס.
בואו לעמוד עד קצף, על 10 דקות.
מערבבים את 1/2 כוס חמאה, 1/4 כוס סוכר, מלח, 2 כפיות וניל, חלב, ו 3 ביצים בקערה עם 1 כוס קמח ומערבבים היטב.
מוסיפים את תערובת השמרים ומכים במשך 1 דקה. בהדרגה מוסיפים את הקמח הנותר כדי ליצור בצק רך. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות ללוש עד חלקה ואלסטית, הוספת כמויות קטנות של קמח לפי הצורך כדי למנוע דבק. לעצב את הבצק לתוך עגול, ולמקם אותו בקערה משומנת, הופך מעיל. מכסים בניילון נצמד ונותנים לבצק לעלות בטמפרטורת החדר עד להכפלת גודלו, כ-1/2 שעות.
היכו יחד את גבינת החקלאים, 1/3 כוס סוכר, שמנת חמוצה, 1 ביצה, 1 כפית תמצית וניל, וקליפת לימון מיובשת בקערה עד חלקה. שים את המילוי בצד. שמן קל מחבת צינור מחורץ 10 אינץ ' (כגון Bundt®).
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות לטפוח לתוך 10 אינץ 'על ידי מלבן 12 אינץ'.
מברשת את הבצק עם 2 כפות של חמאה מומסת.
מורחים את מילוי הגבינה באופן שווה על הבצק.
מגלגלים את הבצק כמו גליל ג ' לי, החל מהקצה הארוך; מסובבים את הבצק 6 עד 8 פעמים כדי ליצור חבל. צבטו את התפרים ואת הקצוות סגורים ומסדרים את חבל הבצק במחבת המשומנת. לכסות באופן רופף ולתת עלייה 1 שעה.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
אופים את הבבקה עד חום זהוב עמוק, 40 עד 45 דקות.
הסר מהתנור ולתת לעמוד במשך 5 דקות; הפוך את הבבקה על מתלה חוט ולהסיר את המחבת. אפשר לבבקה להתקרר לפחות 2 שעות לפני חיתוך.