קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות6
ציון בריאות39
מגזין

גבינה מעושנת ופונדו בירה עם בראטוורסט מבושל בבירה, בייקון בגריל, פטריות ולחם שיפון

גבינה מעושנת ופונדו בירה עם בראטוורסט מבושל בבירה, בייקון בגריל, פטריות ולחם שיפון
גבינה מעושנת ופונדו בירה עם בראטוורסט מבושל בירה, בייקון בגריל, פטריות ולחם שיפון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה משמש 6. מנה אחת מכילה 1670 קלוריות, 73 גרם חלבון, ו 136 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 47% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. הרביעי ביולי יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך שמן קנולן, בייקון, גרוייר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג עמילן תירס שוקולד כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 35 דקות. הציון הזה מוצק. נסו בראטוורסט מבושל בבירה, בראטוורסט מבושל בבירה עם בצל וכרוב כבוש, ו בראטוורסט מבושל בבירה עם בצל וכרוב כבוש אדום (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: סיר פונדו ושיפודים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מחממים גריל לצלייה ישירה. אם משתמשים בפחם, סדרו אותו כך שיהיו לכם אזורים של חום בינוני-גבוה ונמוך עד בינוני-נמוך.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
3
שלבו את הגבינות בקערה גדולה וזרקו עם עמילן התירס. הביאו את נוזל הבישול הפרחח לרתיחה בסיר בינוני על האש הגבוהה יותר.
מרכיבים שתצטרך
קני ממתקים נוספיםקני ממתקים נוספים
יכול כרוב כבוש, שטוף, מרוקן וקצוץיכול כרוב כבוש, שטוף, מרוקן וקצוץ
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מוסיפים את הגבינה, כמה חופנים בכל פעם, ומערבבים בתנועה דמות שמונה בעזרת כף עץ עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
5
מקציפים פנימה את 2 כפות החרדל החום החריף והרוטב החם ומתבלים במלח ופלפל במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
חרדל חום חריףחרדל חום חריף
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
מעבירים לסיר פונדו ושומרים על חום.
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
7
מניחים תבנית טפטוף מתחת לצד החום התחתון של הגריל ושמים את הבייקון על הגריל. מבשלים עד שנחרך יפה משני הצדדים ומבושלים, כ -5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
מעבירים לפלטה או קרש חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
9
זורקים את כובעי הפטריות עם מעט משמן הקנולה ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
10
מעבירים את כובעי הפטריות לסל גריל ומבשלים על הצד החום הגבוה יותר, זורקים מדי פעם, עד שהם מבושלים, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
11
מעבירים לקערת הגשה.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
12
מברישים את לחם השיפון משני הצדדים בשמן קנולה ומתבלים במלח ופלפל. צולים את הלחם על הצד החום הגבוה יותר עד שהוא קלוי וחרוך מעט, 3 עד 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
לחם שיפוןלחם שיפון
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
13
מעבירים לפלטה או קרש חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
14
חותכים את הבייקון, לחם השיפון והברטוורסט המבושל בבירה לנתחים.
מרכיבים שתצטרך
יכול כרוב כבוש, שטוף, מרוקן וקצוץיכול כרוב כבוש, שטוף, מרוקן וקצוץ
לחם שיפוןלחם שיפון
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
15
מגישים לצד הפונדו עם הפטריות והחרדל.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
16
מחממים את הגריל לצלייה ישירה, חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
17
שלב את הבירה, הקימל, הכוסברה, זרעי החרדל, הבצל, השום והג ' ינג ' ר בסיר גדול. לאחר מכן, הוסף את הברטוורסט.
מרכיבים שתצטרך
לתיבול בשרלתיבול בשר
יכול כרוב כבוש, שטוף, מרוקן וקצוץיכול כרוב כבוש, שטוף, מרוקן וקצוץ
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
זרעי קימלזרעי קימל
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
18
מניחים את הסיר על סורגי הגריל ומביאים לרתיחה. מבשלים את הנקניקיות עד חצי מבושל, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
19
מוציאים את התבנית מהגריל ונותנים לברטוורסט לשבת בנוזל למשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
יכול כרוב כבוש, שטוף, מרוקן וקצוץיכול כרוב כבוש, שטוף, מרוקן וקצוץ
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
20
מעבירים את הפרחחים לפלטה או קרש חיתוך ומסננים את הנוזל לקערה, זורקים את המוצקים. שמרו את הנוזל לפונדו.
מרכיבים שתצטרך
יכול כרוב כבוש, שטוף, מרוקן וקצוץיכול כרוב כבוש, שטוף, מרוקן וקצוץ
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
21
מברישים את הנקניקיות בשמן קנולה וצולים על הגריל עד שהמעטפות פריכות וחומות זהובות והנקניקיות מבושלות, 4 עד 6 דקות לכל צד. שמור על חום עד להגשה.
מרכיבים שתצטרך
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים

מרכיבים

1בצל צהוב בינוני, קצוץשיכר גרמני קלשיכר גרמני קל454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בייקון, קליפה הוסרה, פרוס בעובי של כ -1 אינץבייקון, קליפה הוסרה, פרוס בעובי של כ -1 אינץ1kgsנקניק מבושל מראש, נדקר במזלגנקניק מבושל מראש, נדקר במזלג0(חוֹרֶף)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)2(חוֹרֶף)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)זרעי קימלזרעי קימל1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)זרעי כוסברהזרעי כוסברה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)עמילן תירסעמילן תירס454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פטריות קרמיני, כובעים בלבדפטריות קרמיני, כובעים בלבד13 אינץ חתיכת זנגביל טרי, קלופים וקצוצים3 אינץ חתיכת זנגביל טרי, קלופים וקצוצים6ריבס, קצוץ טרי או קפואמתוק וחם גרמנית חרדל, להגשהמתוק וחם גרמנית חרדל, להגשה4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאונקיות Gruyere, מגורר (אודותאונקיות Gruyere, מגורר (אודות57אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)גרוייר מעושן או שוויצרי, מגוררגרוייר מעושן או שוויצרי, מגורר3טיפותכמה רוטב חריףכמה רוטב חריף6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)לתיבול בשרלתיבול בשר3largesבצל, unpeeled, קצוץ בערךבצל, unpeeled, קצוץ בערך6לשמונה פרוסות בעובי 2 אינץ ' לחם שיפון גרמני איכותילשמונה פרוסות בעובי 2 אינץ ' לחם שיפון גרמני איכותי5916 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק10 אונקיות צ'דר לבן חד, מגורר (בערך10 אונקיות צ'דר לבן חד, מגורר (בערך2(חוֹרֶף)חרדל חום חריף, ועוד להגשהחרדל חום חריף, ועוד להגשה2ציפורןשום ציפורן שלמה, מרוסקשום ציפורן שלמה, מרוסק