גבינה מעושנת ופונדו בירה עם בראטוורסט מבושל בירה, בייקון בגריל, פטריות ולחם שיפון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה משמש 6. מנה אחת מכילה 1670 קלוריות, 73 גרם חלבון, ו 136 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 47% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. הרביעי ביולי יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך שמן קנולן, בייקון, גרוייר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג עמילן תירס שוקולד כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 35 דקות. הציון הזה מוצק. נסו בראטוורסט מבושל בבירה, בראטוורסט מבושל בבירה עם בצל וכרוב כבוש, ו בראטוורסט מבושל בבירה עם בצל וכרוב כבוש אדום (מתכונים דומים).
הוראות
1
ציוד מיוחד: סיר פונדו ושיפודים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מחממים גריל לצלייה ישירה. אם משתמשים בפחם, סדרו אותו כך שיהיו לכם אזורים של חום בינוני-גבוה ונמוך עד בינוני-נמוך.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
3
שלבו את הגבינות בקערה גדולה וזרקו עם עמילן התירס. הביאו את נוזל הבישול הפרחח לרתיחה בסיר בינוני על האש הגבוהה יותר.
מרכיבים שתצטרך
קני ממתקים נוספים
יכול כרוב כבוש, שטוף, מרוקן וקצוץ
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מוסיפים את הגבינה, כמה חופנים בכל פעם, ומערבבים בתנועה דמות שמונה בעזרת כף עץ עד לקבלת תערובת חלקה.