גבינת גאודה וצלעות חזיר ממולא תרד
. גשו לסופר וקנו גבינת גאודה, תרד, תיבול ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. מתכונים דומים: צלעות חזיר ממולאות בגודאן מעושן ובייקון, בייקון תפוחים וגאודה ממולא צלעות חזיר, ו צלעות חזיר ממולאות בגודאן מעושן ובייקון.
הוראות
מחממים את התנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). מעיל 9x13 אינץ צלחת אפייה עם ספריי בישול.
הנח כל קוצץ שטוח על קרש חיתוך, ועם סכין חדה שהחזיק במקביל ללוח, לחתוך כיס לתוך החזיר, משאיר שלושה צדדים שלמים. ממלאים כל קוצץ בתרד, ואז עם גבינה.
מניחים פירורי פאנקו בצלחת רדודה. מעיל כל קוצצים עם שכבה דקה של חזרת, ולאחר מכן לגלגל בפירורים. מסדרים צלעות בתבנית אפייה מוכנה.
מפזרים עם תיבול קריאולי לפי הטעם.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 45 דקות, או עד חום ופריך.