גבינת דובדבן דנית
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו גבינת דובדבן דנית. מנה אחת מכילה 537 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 27 דקות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם מילוי פאי דובדבנים, גבינת שמנת, לחמניות סהר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 15%. הציון הזה די גרוע. נסו חג דובדבן גבינה דנית, גבינת שמנת דובדבן קלה דנית, ו דובדבן וניל גבינה דנית עוגות (מתכונים דומים).
הוראות
הפרד בצק סהר לארבעה מלבנים.
מניחים על תבנית אפייה לא משומנת; חותם נקבים.
מורחים 1 כף גבינת שמנת על כל מלבן. מעל כל אחד 1/4 כוס מילוי פאי דובדבנים.
אופים בחום של 375 מעלות למשך 10-12 דקות או עד שהקצוות מזהיבים. מגניב במשך 5 דקות.
מניחים ציפוי בקערה קטנה חסינת מיקרוגל; מחממים גבוה למשך 15-20 שניות.
מגישים חם. מקררים שאריות.