קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות1
ציון בריאות14
מגזין

גבינת עיזים טרייה ופיצה פרושוטו

גבינת עיזים טרייה ופיצה פרושוטו
גבינת עיזים טרייה ופיצה פרושוטו עשויה להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 27% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה עיקרית זו כוללת 1441 קלוריות, 64 גרם חלבון, ו 67 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו בזיליקום, גבינת עיזים גס, רוטב מרינדה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 52%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: תאנה, פרושוטו, ופיצה גבינת עיזים, פרושוטו ופיצה גבינת עיזים, ו פטוצ'יני טרי עם תאנים, פרושוטו וגבינת עיזים.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 425 מעלות פ.מרפדים תבנית פיצה או תבנית בנייר כסף ומניחים את קרום הפיצה מעל.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
בשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיותבשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיות
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מורחים את הרוטב באופן שווה על הקרום.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
3
מפזרים את המוצרלה ומשאירים גבול בגודל 1 אינץ ' סביב הקצה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
4
אופים עד שהגבינה נמסה, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מוציאים את הפיצה מהתנור ומעליהם את הפרושוטו וגבינת העיזים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
פרושוטופרושוטו
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
אופים עד שהפרושוטו מעט פריך, כ -4 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
מפזרים את הבזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
8
חותכים את הפיצה ל 6 פרוסות.
9
צילום: אנדרו מק ' קול

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקית בתפריט? נסה להתאים עם קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. רודאנו ויגנה ויאקוסטה קיאנטי קלאסיקו עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
רודאנו ויגנה ויאקוסטה קיאנטי קלאסיקו
רודאנו ויגנה ויאקוסטה קיאנטי קלאסיקו
ריכוז עמוק של טעמים סנגיוביים של דובדבן קלאסי, אדמה ורמז של אגוזי פיסטוק מעושנים. מיוצר עם 100% סנג ' ובזה.