לא הרבה אנשים באמת אהבו את ארוחת הבוקר הזו. אם יש לכם מיץ תפוזים, תמצית ונילן, עמילן תירס וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 34%, וזה לא כל כך גדול. נסו לילה בלינץ אופים, אפיית בראנץ ' בלינץ, ו לילה בלינץ אופים עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
שלב את 11 המרכיבים הראשונים בבלנדר. מכסים ומעבדים עד לקבלת מרקם חלק. מניחים בצד 2 כוסות בלילה; יוצקים את הבלילה שנותרה ל -13 אינץ ' משומן. 9 אינץ'. תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
למילוי, לשלב את החלמונים, וניל, גבינת קוטג', גבינת שמנת וסוכר בבלנדר. מכסים ומעבדים עד לקבלת מרקם חלק. כפית מילוי מעל הבלילה; לחתוך עם סכין כדי מערבולת. למעלה עם הבלילה שמורות.
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
3
אופים, ללא כיסוי, בחום של 350 מעלות למשך 40-45 דקות או עד שהמרכז פשוט מוגדר (התערובת תנענע).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
הניחו לעמוד 10 דקות לפני החיתוך.
5
לציפוי, לחץ על פטל דרך מסננת; זרוק זרעים ועיסה. בסיר קטן שלבו עמילן תירס ומיץ תפוזים עד לקבלת תערובת חלקה; מערבבים מחית פטל. מביאים לרתיחה. מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
מרכיבים שתצטרך
מחית פטל
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
6
מגישים עם בלינץ אופים. למעלה עם תפוזים מנדרינית אם תרצה.