גבינת פרמזן בשוויץ
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל גבינת פרמזן שוויצרית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 506 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 42 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עלי בזיליקום, ביצים, מוצרלה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. מתכונים דומים: איבודי מנגולד שוויצריים עם פרמזן ופיסטוקים, צ'אר שוויצרי מוקפץ עם גבינת פרמזן, ו שמנת פרמזן שוויצרי Chard Gratin.
הוראות
לרוטב העגבניות, מחממים את שמן הזית הבתולי הנוסף בסיר, מוסיפים את הבצל והזיעה על חום בינוני עד שמתרככים. להפחית את החום נמוך, ולאחר מכן להוסיף את העגבניות, עלי בזיליקום ומלח ומבשלים במשך 25 דקות, ערבוב מעת לעת. אם הרוטב מופיע יבש, להוסיף קצת מים חמים.מחממים התנור ל 204°. אתה רוצה את הגבעולים הלבנים ורק את העלים הפנימיים העדינים של chard השוויצרי. (ניתן להשתמש בעלים ירוקים קשים יותר שנזרקו במתכון אחר או מבושלים כמו לעיל.) לשטוף היטב ויבש, ואז אבק עם קמח.הכה את הביצים, מערבבים ב 2 כפות פרמזן מגורר, קמח 1/2 כף וקורט של מלח ופלפל.טובלים את הצ ' ארד בביצה המוכה.
יוצקים מספיק שמן זית במחבת גדולה כדי לכסות את הבסיס בנדיבות, ולאחר מכן מניחים מעל חום בינוני גבוה. כאשר חם, מטגנים את chard משני הצדדים עד הזהב.
להסיר ולנקז על מגבת מטבח.קו 8 x 8 1/2 אינץ צלחת אטום עם כמה רוטב עגבניות, ולאחר מכן לארגן שכבה של chard על גבי, ואחריו כמה מוצרלה, פרמזן ועלי בזיליקום. המשך שכבות ככה עד שהשתמשת בכל החומרים, מסיים עם ציפוי גבינה.
אופים במשך כ 35 דקות, עד חום זהוב. לכבות את התנור ולהשאיר את הפרמז 'ן להתיישב בתנור במשך 10 דקות לפני ההגשה זרועים פרמז' ן מגוררת נוספת.עוד מתכונים שוויצרי chard על מזון הרפובליקה: מתכון Oshitashi Chard שוויצרי
Chard שוויצרי עם מתכון חמאה Shiitake
מתכון עוגות Veggie עם Chard, ריקוטה וזעפרן