גבינת קוטג', אבוקדו, סלסה שעועית שחורה
גבינת קוטג', אבוקדו, סלסה שעועית שחורה יכול להיות מתכון טוב להרחיב רפרטואר המתאבנים שלך. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 14 גרם חלבון 4 גרם של שומן, וסך הכל 129 קלוריות. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. רק מעטים מאוד אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. לך לחנות ותביא אבוקדו, עגבניות צועניות, גבינת קוטג'שמנה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. וזה טוב. נסו סלסה אבוקדו שעועית שחורה, סלסה אבוקדו שעועית שחורה, ו אבוקדו עם סלסה שעועית שחורה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים תירס על קלח בצלחת בטוחה במיקרוגל עם 1/4 אינץ ' של מים. כיסוי, ומיקרוגל על בינוני גבוה במשך 4 דקות, או עד מכרז. להתקרר מתחת למים זורמים, ולפרוס גרעינים מקלח. תניח בצד.
מבשלים את השעועית השחורה בסיר קטן על חום בינוני עד חם ומכרז, על 10 דקות. מסננים, ולשטוף מתחת למים קרים כדי להסיר נתרן נוזלי עודף. תניח בצד.
מניחים את גבינת הקוטג ' בקערה ערבוב או הגשה. מקלפים, בור, וקוצצים את האבוקדו לחתיכות בגודל ביס, ומוסיפים לגבינת הקוטג'.
חותכים את העגבניות חצי לאורכו, להסיר זרעים, וקוביות לחתיכות בגודל ביס.
מוסיפים את גבינת הקוטג ' יחד עם התירס, השעועית השחורה והסלסה. מערבבים עד היטב מעורבב. מכסה ומקרר עד מוכן לשרת.
מגישים עם שבבי טורטייה, אם תרצה.