גבינת שמנת שוקולד-חטיפי חמאת בוטנים
גבינת שמנת שוקולד-חטיפי חמאת בוטנים דורשים כ 2 שעות ו-15 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 36 מנות. מתאבן זה יש 189 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמן צמחי, ביצה, חמאת בוטנים שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 10% וזה די גרוע. נסו גבינת שמנת שוקולד-חטיפי חמאת בוטנים, קרם גבינה ממולא חמאת בוטנים שוקולד צ'יפס עוגיות, ו גלידת חמאת בוטנים שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 350°f. תחתית ספריי רק של מחבת 13x9 אינץ ' עם ספריי בישול. בקערה גדולה, מערבבים בסיס עוגיות וציפוי מרכיבים עד צורות בצק רכות. צורה 6 (1 אינץ') כדורי בצק. על גיליון עוגיות ungreased, מקום כדורים 2 סנטימטרים זה מזה; לשטח דפוס חוצה עם מזלג.
לחץ על שאריות הבצק במחבת.
אופים עוגיות בסיס 10 עד 12 דקות או עד הקצוות הם חום זהוב בהיר. מגניב 10 דקות. שמור עוגיות לציפוי.
בקערה קטנה למיקרוגל, מיקרוגל שוקולד צ ' יפס וחמאה נחשפו על 1 דקה עד 1 דקה 30 שניות, תוך ערבוב כל 30 שניות, עד נמס וערבוב חלק.
מורחים באופן שווה על פני ברים. להכניס למקרר עד המשרד, כ -30 דקות.
בקערה בינונית, לנצח גבינת שמנת, חמאת בוטנים, אבקת סוכר וקצפת עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה עד מעורבב. הכה במהירות גבוהה על 2 דקות או עד אור ורך.
למחוץ עוגיות שמורות; מפזרים מעל שכבת גבינת שמנת. לחץ בקלילות. להכניס למקרר עד סט, כ -30 דקות. עבור ברים, לחתוך 9 שורות על ידי 4 שורות. חנות מכוסה במקרר.