קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

גבינת תפוחים קלה דנית

גבינת תפוחים קלה דנית
גבינת תפוחים קלה דנית לוקח בערך 2 שעות ו -10 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 12 מנות עם 383 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 23 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. 13 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זוג אנשים מאוד אהבו את התוספת הזו. אם יש לך עלה מזל.מילוי פאי תפוחים פרימיום, וניל, יריעות בצק עלים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון מדהים של 27%. ציון זה לא כל כך יוצא מן הכלל. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון גבינת שמנת תפוחים קלה דנית, גבינת שמנת תפוחים קלה דנית, ו קל אפל דנית.

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
חותכים שליש מאפה מעל גיליון אחד לאורך קפל ומניחים בצד.
3
מרדדים את שני השלישים הנותרים של דף המאפה על משטח מקומח קלות כך שיתאים לתחתית תבנית אפייה בגודל 13 על 9 על 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
4
מניחים את המאפה בתחתית המחבת ואופים במשך 10 דקות (מאפה יהיה לנפח ולהתכווץ מן הצדדים).
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר בתבנית על רשת למשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
בינתיים, בקערת ערבוב בינונית מקציפים גבינת שמנת, סוכר, ביצה ווניל במיקסר חשמלי במהירות בינונית עד לאיחוד טוב. מורחים בזהירות תערובת גבינת שמנת על מאפה אפוי במחבת. כף בזהירות מילוי פאי תפוחים עלה מזל באופן שווה מעל שכבת גבינת שמנת.
מרכיבים שתצטרך
קמח תופח מעצמו, לא מנופהקמח תופח מעצמו, לא מנופה
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
חותכים שליש מאפה מעל הנותרים גיליון מאפה מלא.
8
מניחים ליד דף מאפה שמור שליש וצובטים יחד את הקצוות הארוכים. (עוטפים את יתרת המאפה ומצננים לשימוש אחר.)
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
9
מגלגלים אותם יחד על המשטח המקומח קלות עד שהמאפה גדול מספיק כדי להניח עליו ולכסות את התפוחים.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
10
מפזרים מלמעלה קינמון-סוכר.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
11
אופים 35 עד 45 דקות או עד שהבצק תפוח וחום זהוב. מצננים לחלוטין על רשת לפני ההגשה. מכסים ומקררים בתוך 2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק