גבעולי Chard ופסטה Scape שום
גבעולי Chard ופסטה Scape שום יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 202 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. גשו לסופר וקנו גבעולי צ'ארד שוויצריים, כריכי שום, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . עם כפית ציון של 34% המנה הזאת לא משהו. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : מטגנים שומנים בשווייץ עם שמן זית, שום ופטרוזיליה, פסטה עם שום-Scape Pesto, ו שום Scape ופסטה עגבניות שרי.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה מתגלגלת. מבשלים את הגבעולים השוויצרים במים רותחים עד מכרז, 10 עד 15 דקות; לנקז ולשטוף עם מים קרים. תניח בצד.
מביאים סיר גדול נפרד של מים מומלחים קלות לרתיחה מתגלגלת. מבשלים את פסטה vermicelli במים רותחים עד רך עדיין מוצק לנשוך, 4 עד 5 דקות; לנקז.
בינתיים, להמיס את החמאה עם שמן זית במחבת גדולה על חום בינוני; מערבבים את בצל ונופי שום. מבשלים ומערבבים עד הבצל רך שקוף, על 5 דקות. להגדיל את החום בינוני גבוה, מערבבים את גבעולי chard, ומבשלים עד הבצל יש השחמה, על 5 דקות יותר. מתבלים במלח ופלפל; מערבבים את הפסטה המבושלת כדי לשרת.