גולאש בשר בקר קל של דוד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מזרח אירופיים, אז תנו הזדמנות ל גולאש בשר קל של דוד. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 457 קלוריות, 63 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם דיאט. אם יש לכם מים, תערובת מרק בצל, רסק עגבניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. . הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-15 דקות. נסו גולש בקר קל, בשר גולש, ו בשר גולש (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת מעל חום בינוני-גבוה. תבשיל בשר צרוב במחבת חמה לחום מכל הצדדים, על 5 דקות.
יוצקים מים למחבת. מערבבים רסק עגבניות ומרק בצל לערבב לתוך המים. מביאים את התערובת לרתיחה, מפחיתים את החום לנמוך, מניחים כיסוי על המחבת, ומבשלים עד שהבשר רך מספיק כדי לחתוך בקלות עם מזלג, כ 2 שעות.